WaterRower Natural

€735,00 €1.199,00

Beste deal op: amazon.deAmazon.de
Bekijk Aanbieding

Alsof je roeit op het water met de WaterRower Natural. Grijp het handvat van deze roeitrainer vast, trek eraan en het water in de tank begint rond te tollen. Deze waterweerstand voorkomt ook dat je je gewrichten overbelast. Jij zit zeer stabiel op de zitting met dubbele rails. Met de prestatiemonitor bepaal je zelf je training, bekijk je het aantal roeislagen en je afstand. De weerstand hoef je niet in te stellen. Deze wordt bepaald aan de hand van de kracht die je uitoefent tijdens het trekken. Meer uitdaging nodig? Verbind de monitor dan met je pc en race tegen anderen. Deze roeitrainer zet je na het behalen van je winst eenvoudig in de kast door hem rechtop te zetten.

 

 • Plus/Min
 • Specificaties
 • Video
 • Meer

GOED:
 • De roeitrainer heeft een uitstekend kwaliteitsniveau.
 • Waterweerstand geeft de meest realistische roei beleving.
 • De console meet je wattage waardoor je heel specifiek op vermogen kunt trainen

MINDER:
 • Geen hartslagband meegeleverd.

Aantal programma’s 1 Aantal user programma’s nee Afmetingen (LxBxH) 211 x 55 x 51 cm (LxBxH) Belastbaar gewicht 200kg Borstband bijgeleverd optioneel Aantal Heart Rate Controlled programma’s nee Ergometer nee Garantie thuisgebruik 3 jaar garantie niet aan huis Garantie semi-professioneel gebruik 3 jaar garantie niet aan huis Garantie professioneel gebruik 3 jaar garantie niet aan huis Gebruik Thuis/(Semi-)Professioneel Service aan huis nee Stroomvoorziening Batterijen Type display LCD Type lagers Industrieel Verlicht display nee Voetsteunen instelbaar ja Waterpas afstelbaar ja Weerstand systeem Water Merk WaterRower Categorie Roeitrainer EAN Code 0798304161519 Artikelcode 100S4

De ultieme roeimachine: de WaterRower. Na vele jaren geprobeerd en geëxperimenteerd te hebben met andere weerstandsvormen zijn de kenners het erover eens dat alleen water aan de specifieke eisen van de beste roeimachine kan voldoen. De WaterRower combineert al de voordelen van echt water met een styling die niet alleen zeer mooi is, maar ook nog eens zeer functioneel. De afmetingen van de WaterRower zijn ten opzichte van andere beste roeimachines bescheiden te noemen. Het van hoogwaardig kwaliteitshout vervaardigde frame past probleemloos in vrijwel ieder huishouden.

5 Opmerkingen
 1. De Waterrower is niet alleen een sportuitrusting, maar ook een meubelstuk.
  Functie en ontwerp hebben volledig aan mijn verwachtingen voldaan. De service is geweldig, levering na bestelling 3 dagen. Het is eenvoudig te monteren en te bedienen. De kwaliteit is erg goed.
  Hij is misschien niet goedkoop, maar ik betaal graag € voor kwaliteit.

 2. Antwoord
  Michaëla Kalisvaart 14 juni, 2018 op 11:37 am

  Na een lange tijd kocht ik de Waterrower en had er geen seconde spijt van. Mijn rug is merkbaar beter na slechts twee weken. Het roergevoel is veel prettiger dan met de Concept-apparaten, die ik in de fitnessstudie heb geprobeerd. Bovendien is de Waterrower eigenlijk heel stil, je hoort alleen het watergeluid, zelfs de rail is niet hoorbaar.
  Ik wil echter waarschuwen voor dubieuze verkopers: hier wordt de Waterrower altijd aangeboden voor een bedrag onder de € 1.000. Het gaat allemaal om afzetpogingen. Er zijn geen koopjes, de levertijden zijn er bij de fabrikant. 4 weken. Dus je moet een prijs verwachten die dicht bij de prijzen van de fabrikant ligt, maar het is het echt waard!

 3. Ik schrijf nu, na een jaar van gebruik. Ik heb eerder twee roeiers gehad die goedkoper waren en dat is geen vergelijking met dit product. Heb in een jaar ongeveer 3000 kilometer samen geroeid en de roeitoestel is nog steeds foutloos, behalve voor kleine slijtage van de voetschakelaar. De andere twee apparaten waren stuk voor stuk defect na een half jaar intensief gebruik. Vooral de soepelheid (individueel gemonteerde rollen en dubbele rail) en het lage achtergrondgeluid (aangename watergeluiden) overtuigden me! Al met al een cursus duur maar ook kwalitatief hoogwaardig product, waarvan ik de aankoop nog geen seconde spijt. Voor 5 sterren !!!

 4. Ik heb mezelf vooraf geïnformeerd over roeimachines en na het vergelijken van verschillende apparaten is de beslissing genomen over de Waterrower.
  Het apparaat moet worden gemonteerd, omdat het gedeeltelijk gedemonteerd wordt geleverd. De structuur is maar, dankzij de Duitse instructies, een briesje. Alleen de montage van het voetbord was moeilijk, omdat de twee gaten hard op het bijbehorende mondstuk pasten. Ik denk dat dat gewenst is. Op dit punt zijn de roeimachten sterk en daarom kan daar geen spel ontstaan. Dus blijf rustig en je krijgt het apparaat op orde.
  De kwaliteit van de Waterrower is uitstekend en voldoet aan de prijs. Het ontwerp is vernuftig, absoluut functioneel en teruggebracht tot de essentie. Bij gebruik binnenshuis past het wanneer het niet wordt gebruikt, zoals een meubel van hoge kwaliteit.
  Het gebruik is leuk omdat het roergevoel heel realistisch is. De intensiteit past zichzelf automatisch aan, net als bij het echte roeien. Afhankelijk van hoe sterk je de weerstandsveranderingen trekt. De Rower blijft erg stil, u hoort alleen het zachte watergeluid.
  De prestatiemonitor is gemakkelijk te lezen en bijna vanzelfsprekend. Een geïntegreerde ontvanger voor hartslagmeting zou echter geschikt zijn in de prijsklasse. Helaas moet je het nog steeds duur kopen.
  conclusie:
  De Waterrower is een chique en waardevolle sportuitrusting die goed werkt. Het roeien is leuk en wie geen extra sportruimte heeft, verandert het appartement niet. De prijs is hoog, maar naar mijn mening gerechtvaardigd voor dit duurzame apparaat.
  Ik zou de waterrower opnieuw kopen.

 5. Ik wil mezelf beperken tot een korte, subjectieve vergelijking van deze WaterRower roeimachine met de Concept2 PM5.

  Ik heb mijn Concept2 met de PM5-trainingsmonitor ongeveer 1,5 jaar gebruikt. Ik moet eerlijk zeggen, een zeer goed, hoogwaardig verwerkt apparaat. De voordelen van de Concept2 met PM5-monitor zijn volgens mij:

  – Zeer eenvoudige constructie, eenvoudiger dan de WaterRower.
  – instelbare weerstand (in de WaterRower kun je dit alleen bepalen aan de hand van de treinintensiteit, maar het stoort me niet persoonlijk)
  – Een zeer uitgebreide trainingscomputer met tal van functies, maar de WaterRower-trainingscomputer lijkt op een Texas Instruments-zakrekenmachine uit de jaren tachtig.
  – topverwerking, merk je de Concept 2, dat het lang meegaat.

  Waarom heb ik de Concept2 ingeruild voor de Waterrower? Welnu, er is één punt dat me enorm heeft gestoord bij de Concept2: het ding maakt bij het andere concept (slepen) een onuitsprekelijke ruis. Televisie is niet echt mogelijk, alleen met een koptelefoon. De Concept2 klinkt als een houtzagerij. Vooral als je het een paar minuten goed wilt doen, vond ik dit erg verontrustend.

  Toen ik voor het eerst op de WaterRower zat, was het als een openbaring. Het water spettert stil, de stoel heeft ook een ongelooflijke zachtheid en ten slotte kun je praten tijdens de training of tv kijken aan de zijkant.

  De bouwkwaliteit is ook uitstekend met de WaterRower. Ik ben blij dat ik ben veranderd.

Laat een reactie achter