Met de Ubiquiti AmpliFi AFi-HD Multiroom wifi voorzie meerdere verdiepingen in je huis van een stabiel wifi signaal Het wifi systeem bestaat uit een basisstation met een scherm dat je informeert over de statistieken van je internetverbinding en 2 satellieten. Het basisstation plaats je bij de modem van je provider. De satellieten verdeel je over je huis. Zo leg je een mesh netwerk aan.. De router en satellieten communiceren met elkaar, waardoor je apparaten altijd met het snelste toegangspunt verbonden zijn. Zo verlies je geen signaal als je met je smartphone van de keuken naar de slaapkamer loopt.

 

GOED:
 • Multiroom wifi
 • Makkelijk instellen met app
 • Draadloos

MINDER:
 • Voor de beste snelheid moeten je apparaten 5G ondersteunen
 • xxx

Productspecificaties Draadloos netwerk (LAN)

Wifi-standaard Wireless AC Wifi-banden Simultaneous dual-band Wifi snelheid totaal 1750 Mbps Wifi snelheid 2,4 GHz 300 Mbps Wifi snelheid 5 GHz 1450 Mbps

Bedraad netwerk

WAN-poorten 1 Ethernet poorten 4 Bedrade snelheid Gigabit (Tot 1000 Mbps) Power over Ethernet (PoE) ondersteuning Nee

Router functies

Beamforming Ja Dynamic DNS-client Nee MU-MIMO Ja NitroQAM Nee Quality of Service (QoS) Ja Seamless Roaming Ja Smart Connect Ja Universal Plug and Play (UPnP) Ja Aanvullende functies 4 x Gigabit LAN, 1 x Gigabit WAN

USB aansluiting

Aantal usb 2.0-poorten 1 Aantal usb 3.0-poorten Geen Printerserver Nee

Geïntegreerde opties

Netwerkbeveiliging WPA2 | Firewall Gastnetwerk Ja Ouderlijk toezicht Ja Uitbreidbaar met meerdere stations Ja Control Through Mobile App Ja

Fysieke kenmerken

Breedte 5 cm Diepte 5,8 cm Hoogte 24 cm Gewicht 0 gram Kleur Wit Verpakkingsinhoud Ubiquiti Amplifi HD router 2 Amplifi Mesh points Handleiding UTP kabel Stroomadapter

Overige kenmerken

Introductie 2017 Artikelnummer AFI-HD Fabrieksgarantie 2 jaar Service type Carry-in

Productinformatie

EAN 0810354025563

Ubiquiti Networks AmpliFi HD. Wifi-band: Dual-band (2.4 GHz / 5 GHz), Wifi-standaard: IEEE 802.11ac, WLAN gegevensoverdrachtsnelheid (max): 5250 Mbit/s. Interfacetype Ethernet LAN: Gigabit Ethernet, Ethernet LAN, data-overdrachtsnelheden: 10,100,1000 Mbit/s, Bekabelingstechnologie: 10/100/1000Base-T(X). Netwerkstandaard: IEEE 802.11a,IEEE 802.11ac,IEEE 802.11b,IEEE 802.11g,IEEE 802.11n. Soort antenne: Intern. Ondersteunde beveiligingsalgoritmen: TKIP,WPA2-AES,WPA2-PSK

3 Opmerkingen
 1. In de afgelopen jaren heb ik tevergeefs geprobeerd om stabiele WLAN op te zetten in alle drie de verdiepingen van ons rijtjeshuis. Een odyssee met verschillende router / repeater / powerline combinaties maakte alle pogingen min of meer onsuccesvol. Het Unbiquity-systeem heeft deze willekeurige tocht voor eens en voor altijd beëindigd.

  Ik wil hier niet ingaan op de technische details – deze staan ​​al vermeld in de productbeschrijving en de andere beoordelingen. Het resultaat is waar het om gaat en dat is een 1 met sterretjes in het mesh-systeem. Heb op elke verdieping nu een zendende eenheid: op de begane grond, het basisstation (dat overigens overigens heel succesvol is) en op de eerste en tweede verdieping de twee kanalen. Dat is niet optimaal, beter zou de voorbereiding van de basis in het midden zijn. Maar toch, ik heb op zijn minst overal in het huis van 100 MBit ten minste 65 Mbit. Dat is genoeg voor mij.

  De installatie is heel eenvoudig – veel eenvoudiger dan met een router. Een geweldige productinnovatie die zeker een ambitieuze prijs heeft. Het was de prijs waard. Kristalheldere 5 sterren!

 2. Door dikke gewapende betonnen muren had ik tot nu toe ondanks de hoogwaardige Netgear Nighthawk R7000 + bijpassende high-end repeater twee kamers die maar ongeveer 50-70Mbit haalden. Met de AmpliFI heb ik nu in het hele 100 m2-appartement in elke hoek van de volledige 200mbit mijn internetverbinding – wie weet, indien nodig, nog meer. Je moet iets proberen waar je de mesh-punten het beste kunt plaatsen om alles goed verzorgd te krijgen – maar daarna gaat alles goed! Ook designtechnisch en de oplossing met het display.

 3. Mijn router hing in de “kleedkamer” in mijn 4-kamer appartement. Dientengevolge had ik een slechte ontvangst in de externe studie en ook in de woonkamer, vooral wanneer er meerdere apparaten op het internet waren. Ook een repeater en de Devolo Lan hielpen alleen voorwaardelijk of maakten het alleen maar erger.
  Ik werd geïnformeerd over het mesh-systeem in het algemeen en vond de alomtegenwoordigheid. Als een Apple-fan houd ik van de eenvoud van het systeem.
  Instelling was eenvoudig. Ontvangst ook zonder de toegangspunten geweldig. In actie voor een half jaar en geen enkel incident. Perfecte ontvangst in de tuin.

  Pluspunten:
  – Geweldig ontwerp
  – Aanraakbediening (klik gewoon op updates)
  – Ontvangst zonder problemen en turbo snel
  – Extreem bereik

  nadelen:
  – Toegangspunten bezetten socket
  – prijs

Laat een reactie achter