TP-Link RE200

Versterk het huidige wifi-signaal tot je slaapkamer met de TP-Link RE200 dual-band wifi-repeater. Steek de stekker in het stopcontact en verbind de repeater direct via de WPS knop met je wifi. De led-lichtjes helpen je om de ideale plek in huis te vinden.

 

 • Plus/Min
 • Specificaties
 • Video
 • Meer

GOED:
 • 2,4 en 5 GHz wifi band
 • Apparaten kunnen bedraad worden aangesloten
 • LED-indicatielampjes

MINDER:
 • Werkt alleen op een plek waar het signaal van je router nog sterk genoeg is

Productspecificaties Draadloos netwerk (LAN)

Wifi-standaard Wireless AC Wifi-banden Simultaneous dual-band Wifi snelheid totaal 750 Mbps Wifi snelheid 2,4 GHz 300 Mbps Wifi snelheid 5 GHz 450 Mbps Externe wifi antennes Geen

Bedraad netwerk

Ethernet poorten 1 Bedrade snelheid Fast Ethernet (Tot 100 Mbps)

Geïntegreerde opties

Aan/uit-schakelaar Nee Beamforming Nee Bridge functie Nee Inclusief doorgelust stopcontact Nee Netwerkbeveiliging WEP | WPA-PSK | WPA2-PSK

Fysieke kenmerken

Breedte 7 cm Diepte 11 cm Hoogte 8 cm Gewicht 325 gram Kleur Wit Verpakkingsinhoud TP-Link RE200 Installatie-instructies

Overige kenmerken

Artikelnummer RE200 Fabrieksgarantie 3 jaar Service type Carry-in Uitzonderingen fabrieksgarantie Geen

Productinformatie

EAN 6935364071295

De TP-Link RE200 is een (wireless) range extender waarmee je eenvoudig het dekkingsgebied en de signaalsterkte van een bestaand draadloos netwerk kunt vergroten. Zo helpt de range extender “dode zones” te elimineren. De RE200 maakt gebruik van de snelle Wireless AC wifi-standaard waardoor hij gecombineerde draadloze snelheden kan leveren tot 750 Mbps, waarvan 300 op de 2,4 Ghz frequentieband en 450 Mbps op de 5 GHz frequentieband. De range extender werkt met elke standaard wifi router en creëert sterke dual-band verbindingen op moeilijk bereikbare plaatsen, zodat je overal in huis of op kantoor van naadloze draadloze dekking kunt genieten.

Misschien ook interessant voor u;

Wat is de beste wifi repeater voor uw situatie
Wifi? Wat is dat nu precies, onze uitleg
Bekijk de beste multiroon wifi routers hier
Op zoek naar een slimme stekker? Bekijk deze aanbiedingen

23 Opmerkingen
 1. Ik heb het apparaat gekocht omdat mijn router zich op de eerste verdieping bevindt en ik geen receptie heb in mijn kelder workshop en in de tuin.
  Dit is met dit apparaat veranderd. Het hangt nu op de begane grond en de signalen komen zonder problemen de kelder en de tuin binnen. Super.
  Het is ook snel te installeren
  En is niet erg groot, wat een voordeel is

 2. Antwoord
  Fleur van Staalduinen 1 mei, 2018 op 11:19 pm

  Topmodel – ongelooflijk snelle installatie zonder veel gedoe en veel om binnen te komen – in tegenstelling tot andere apparaten van gerenommeerde bedrijven. We hebben de versterker aangesloten in het naburige huis, omdat in het andere huis de basisrouter staat. Daartussenin zijn verschillende granieten muren en een andere luchtbrug te overwinnen – geen probleem voor deze versterker. De wifi is geweldig. Ik ben erg enthousiast over de prestaties. Gelukkig heb ik twee van deze versterker besteld. Dus ik kan veilig spelen en de tweede gebruiken voor een ander gebied.
  Top koopaanbeveling !!!

 3. Natuurlijk koop je deze repeater om één reden, en dat om het WLAN-bereik te vergroten, deze TP-Link Repeater het perfect doet. De verbinding is bijna net zo snel als op de router. Voor andere repeaters had ik al problemen dat de verbinding erg vaak werd onderbroken en dat de snelheid zwaar te lijden had. Dit is niet het geval met dit apparaat. U kunt de repeater ook instellen en beheren via de Tether-app, die beschikbaar is voor Android. Al met al een zeer goed product, dat ik iedereen direct zou aanraden.

 4. Ik gebruik de TP-Link TL-WA850RE om het signaal te versterken dat een mobiele router (Netgear AC790) ontvangt van het 4G LTE-netwerk in een vakantiehuis in Zweden dat geen wifi heeft, om te verspreiden en bruikbaar is voor alle mobiele apparaten te maken.

  Momenteel test ik de combinatie van router en repeater in ons huis. De repeater kan eenvoudig worden gekoppeld met de WPS-knop met de mobiele router en levert nu uitstekend, ononderbroken WLAN met een kwaliteit van -20 dBm in de onmiddellijke nabijheid van de repeater tot -60 dBm op een afstand van 15 meter door alle (baksteen -) Door muren, zelfs naar de bovenverdieping. In de betonnen kelder onder het appartement is het nog steeds -60 tot -70 dBm. De metingen die ik deed met de app Wifi Analyzer op mijn smartphone Huawei P10.

 5. Ik ben heel blij hoe gemakkelijk de ingebruikname van de WLAN Repeater is geweest. Het uitpakken van de WPS-knop op mijn TP-Link TL-WDR4300 Simultaneous Dual-Band N750 Gigabit Router pers, druk op de knop op de repeater, wacht een minuut en alles ging regelmaat.

  De extra Ethernet-poort is een groot pluspunt als u niet-WLAN-geschikte apparaten wilt aansluiten via een LAN-hub. hebben nu een multimedia-speler, mijn Technisat Digital ISIO C, de VideoWeb TV en een oudere Archos TV + aangesloten voor de Amerikaanse video streams van Revision3, CNET en de Duitse media bibliotheken via de LAN-hub en is beschikbaar voor de PS3, het draadloze signaal is sinds de voorgaande 90 % gestegen tot 100%, waardoor Amazon Prime-video’s sneller worden geladen. Ik ben opgewonden.

  Ik wil er echter op dat de blauwe ring licht relatief felle lichten, zodat deze repeaters kunnen waarschijnlijk mengen in de slaapkamer als het niet wordt verduisterd. Bij mij staat het aan de muur naast de muur en stoort het helemaal niet. Verdiende vijf sterren, omdat beide TP-Link-apparaten vanaf het begin perfect samenwerkten.

 6. De repeater werkt zeer betrouwbaar bij ons. Het is belangrijk dat men zich houdt aan de aanduiding van de fabrikant en deze in een stopcontact steekt, waarmee nog steeds voldoende net aanwezig is.
  Het bereik neemt dan nog steeds toe en stabiliseert het netwerk.
  Onze router staat in een hoek op de begane grond en de repeater bevindt zich in de gang op de vloer. Alle kamers in het huis hebben een internetverbinding met WLAN.

 7. Voor mijn doel is het onderdeel ideaal, omdat ik alleen de klassieke verbindingsrouter nodig heb – pc in een andere kamer – benötige.Sehr eenvoudig te installeren zonder omslachtige cd-configuratie. De zoekmodus in de repeater is lang genoeg, zodat u naar de router in de andere ruimte kunt gaan om daar op de WPS-knop te drukken. Dit is dan de hele installatie.Voordat je natuurlijk moet worden aangesloten op de pc en voeding, maar je hoeft die extra niet te beschrijven. Goede en probleemloze overdrachtsprestaties – we hebben echter alleen een nogal slap internet via de kabel van de serviceprovider, geen volledige snelheid – maar dat is voldoende voor mijn doeleinden. Ik ben er erg blij mee.

 8. Heb dit apparaat al lang geleden besteld om de zolder van wifi te voorzien. De zender bevindt zich op de begane grond. Na 3 minuten is de verbinding met de router tot stand gebracht en heb ik een stabiele verbinding met slechts een klein snelheidsverlies in de afgelegen hoeken van het huis. En de hele stal zonder voortdurende ontkoppelingen en noodzakelijke herstart van het apparaat (dat je ooit tegenkomt met sommige andere apparaten). Voor de kelder komt binnenkort een tweede van deze apparaten.

 9. Ik heb deze repeater gekocht voor het huis van mijn ouders omdat ze de router boven en beneden in de keuken best een beetje hebben, dus probeerde deze repeater direct uit en kijk eens, het was de juiste beslissing!
  Bij mij waren er geen grote installatieproblemen zoals door sommigen hier beschreven.
  Op de router in de socket, WPS-knop ingedrukt op beide apparaten (herhaalde pogingen nodig), de repeater gekoppeld aan de router, wachtte tot een stabiele verbinding bestaat en vervolgens getrokken uit het netwerk en geplaatst in het huis waar de positie ideaal is. De repeater maakt opnieuw verbinding met de router en versterkt het signaal.
  Het is echt niet eenvoudiger.
  Duidelijke aankoopaanbeveling !!!

 10. Ik ben blij dat deze budget-repeater zo perfect en eenvoudig te installeren is en feitelijk volledige veldsterkte produceert door het hele huis.
  Klik op de video voor de installatiehulp, die links van het product beschikbaar is onder andere prominente opmerkingen. U kunt het ook verbinden en programmeren met een LAN-kabel op de pc.
  Ik kan deze repeater zeker aanbevelen: goedkoop, slim, compact en zeer, zeer redelijk geprijsd.
  Andere dure repeaters zijn niet beter in gebruik.

 11. We zijn onlangs verhuisd naar een oud duplex-appartement en de Wi-Fi beneden was niet meer te ontvangen. Maar met de TP LINK Repeater werkt dit wonderwel weer, zij het met de helft van de snelheid (wat normaal is en het verwachte resultaat). De installatie was supereenvoudig – een tip: installeer gewoon de TP LINK-app, verbind je smartphone via wlan met de repeater, kies een uit te breiden netwerk, voer de wifi-sleutel in, wijs de wifi-naam toe en hij is in gebruik.

 12. + snelle verzending
  + eenvoudige installatie en uitleg
  + goede ontvangst / bereikbaarheid
  + veel waar voor uw geld

  Ik ben geen techneut en ben er binnen 15 minuten nog steeds in geslaagd om de repeater op het thuisnetwerk aan te sluiten en op mijn telefoon in de kelder wifi te stappen. Werkt tot nu toe goed.
  Ik kan de repeater zeker aanbevelen en zou hem opnieuw kopen.

 13. Ik gebruik de repeater nu al meer dan een maand en ben echt verbaasd hoe goed alles werkt. De repeater kwam als vervanging voor een AVM Fritz Repeater die echt alleen maar problemen heeft gemaakt, constant down is en je moest hem opnieuw opstarten, die meer en meer opgestapeld was en gewoon niet meer vol te houden was.
  Maar met de TP-Repeater is dit alles van gisteren, hij had helemaal geen fout, hij loopt sinds de eerste inschakeling tot vandaag volledig zonder problemen door.
  En het bereik van de repeater is enorm, waar ik in het verleden slechts twee verdiepingen kon leveren, nu kom ik van het hok naar de eerste verdieping, de begane grond en de tuin. in de kelder heb ik nog steeds een zwakke ontvangst ondanks dikke muren.
  Kortom, ik ben enthousiast en zou deze repeater echt aanbevelen aan iedereen
  En wie problemen heeft met storingen, moet deze repeater opnieuw wagen en uitproberen.

 14. Antwoord
  Roelinda Krabbendam 30 juni, 2018 op 9:52 pm

  Omdat mijn router erg ver verwijderd is van de andere kamers, had ik een oplossing nodig.
  Ik heb meteen 2 besteld.
  Eenmaal snel ingesteld, heb ik nu overal een uitstekend WLAN.
  De repeaters kunnen ook eenvoudig in een ander stopcontact worden geplaatst als dat nodig is.
  Van de 2 was 1 met LAN-kabelverbinding – ook erg handig, als je een ander apparaat wilt verbinden met wat geen Wi-Fi heeft

 15. Afgezien van de exclusieve verpakking en het nobele oppervlakgevoel:
  Het ding was gemakkelijk te installeren en doet wat het zou moeten: verbindt de Samsung-tv via een Ethernet-kabel nu beter met mijn wifi, omdat het de ingebouwde wifi in de tv maakt (constante onderbrekingen).
  Het genie dat ik niet verwachtte: ik heb al een TP Link-repeater (RE450) – en de nieuwe RE200 versterkt ook de doorgestuurde verbinding zonder problemen. Als dat zou samengaan met een derde, vierde, vijfde …? 😉

 16. De repeater maakt snel verbinding met de W-Lan-router.
  U voert het internetadres in en kunt daarom de repeater met de router verbinden, de routersleutel invoeren en gemakkelijk toegang krijgen tot internet.
  We gebruiken het waar onze router te zwakke signalen uitzendt. U kunt de repeater aansluiten op een stopcontact. Als het signalen van de W-Lan-router kan ontvangen, kan het onmiddellijk worden gebruikt.
  Gewoon geweldig.

 17. Het artikel werd snel geleverd en ik heb de Repaeter onmiddellijk uitgepakt. Bij inbedrijfstelling via de WPS-knop, werkte het niet en kon de Repaeter geen verbinding maken met mijn router via Vodafone. Daarom koos ik de installatievariant 2 en ging met de ipad op de geadviseerde website, daar maakte de verbinding. Het proces is goed beschreven in het prospectus en ik zou het binnen 3 minuten kunnen doen. Toen werkte de repeater met vol vermogen vlak naast de router. Ik verbond het apparaat vervolgens met een ander stopcontact in de trap en de signaalsterkte werd gehalveerd, maar was nog steeds voldoende voor een stabiele verbinding op de 1e en 2e verdieping, evenals in mijn kelderkantoor. Daarnaast heb ik nog steeds een LAN-kabel aangesloten op een andere pc in de kelder, nu ook een veel betere ontvangst. Daarom ben ik zeer tevreden en de verbinding is veel beter dan voorheen.

 18. Ik heb de repeater voor mijn studentenflat en ik ben verrukt. Ik zou het zonder problemen kunnen configureren. De LAN-verbinding met de computer heeft zonder problemen gewerkt. Ingesloten heb ik ook de repeater van Fritzbox getest. Ik kon echter geen groot verschil zien. Omdat repeaters het signaal niet versterken, maar alleen verspreiden, zou ik iedereen aanraden hier niet per se de duurste te nemen, maar om te zien of dit voldoende is.

  Voor iedereen die op zoek is naar hoge prestaties voor weinig geld, is dit het juiste repeaterproduct.

 19. Ik had problemen op de eerste verdieping van mijn appartement met de WiFi-ontvangst, omdat de router zich in de woonkamer bevindt. Toen keek ik veel op internet en besloot op basis van de vele zeer goede recensies en de niet al te dure prijs voor TP-Link.

  De video, die op de aanbieding van Amazon was, was niet erg nuttig omdat de link en de lay-out van de software niet up-to-date waren.
  De beknopte installatiegids is alleen in het Engels, maar gemakkelijk te begrijpen.
  De supereenvoudige verbinding door op de knop te drukken werkte niet, maar met behulp van een LAN-kabel werd het apparaat in 5 minuten geïnstalleerd. Nu werkt het geweldig. Ik heb super goede wifi-ontvangst op beide verdiepingen.
  De router is stil, de LED’s zijn niet fel, de afwerking ziet er van hoge kwaliteit uit, ondanks permanent gebruik, het is niet overdreven warm en door de grootte is het nauwelijks waarneembaar.

  Ik verwacht in de toekomst vaker TP-Link-producten te gebruiken.

 20. WLAN is nu volledig te ontvangen van de kelder naar de zolderkamer met de TP Link. Downloads zijn mogelijk op maximale snelheid.
  Een zeer gerichte investering voor relatief weinig geld. Kan ik iedereen aanbevelen die mobiel is in zijn appartement of
  verhuizen zijn huis: geen beperkingen meer op draadloze LAN-ontvangst!
  Zeer aan te bevelen de eenvoudige installatie is een ander pluspunt.

 21. Gebruik het om een goede verbinding te krijgen, zelfs in de verre hoek. Voelde en gemeten de repeater 10 keer meer sap dan mijn wifi-modi. Zo geweldig. Zelfs 5GHz is geen probleem …
  Gebruik het bijvoorbeeld direct boven ethernet en heb zo extreem lage latencies (geweldig als je iets wilt gokken)

  Installatie heel gemakkelijk …. wie wil er meer in de webinterface en kan stoom afblazen …

 22. Voordat de aankoop enigszins sceptisch was, heeft deze WLAN Repeater in ons oude appartement (= dikke muren) het verwachte effect. Ik ben zeer aangenaam verrast. De WLAN Repeater in combinatie met de WLAN-router dekt het appartement perfect af en levert zowel de 2,4 als de 5 GHz-frequentie. Het apparaat met de app werkte in een paar minuten. Beheerderswachtwoord en -tijden kunnen snel worden ingevoerd. Bespaarde me de aanschaf van een veel duurder wifi-netwerk. Absolute koopaanbeveling!

 23. Dat is precies wat ik me had voorgesteld, het uitpakken en installeren zonder veel toeters en bellen en ik moet zeggen dat het apparaat echt geweldig werkt.
  De WLAN-router op de begane grond (D-Link) is al sterk, maar twee betonnen plafonds moeten worden overwonnen tot op de bovenste verdieping. Daarom waren crashes en crashes aan de orde van de dag. De smartphone had vrijwel geen ontvangst. Nu balen de receptie op de laptop en de smartphone laat me de volledige ontvangst zien en alles is stabiel.

  De aandacht ging naar een ander topmodel, maar uiteindelijk was het te duur. Ondertussen heeft de TP-Link RE200 zichzelf gevestigd en overtuigt mij na vier weken door zijn betrouwbare stabiliteit.
  Dus van mij 5 sterren en een duidelijke Koopaanbeveling!

Laat een reactie achter

Test de Beste - Flacko
Logo
Shopping cart