Senz Sports R5000 Roeitrainer

De Senz Sports R5000 is een eersteklas professionele roeitrainer, ideaal voor commercieel of thuisgebruik. Het luchtweerstandssysteem met het FAN Wheel System zorgt voor een optimale roei-ervaring waarbij weerstand toeneemt naarmate er meer kracht wordt geleverd. Het gewicht van de roeier maakt hem tot een van de meest stabiele roeiers in zijn klasse en kan tot 150 kg dragen.

Materiaal
De R5000 is een zwaar en zeer solide apparaat, geschikt voor de meest intensieve trainingen. De 40 kg zware roeier kan tot 150 kg worden belast. Door de uitstekende prijs / kwaliteit verhouding is hij zowel voor professionele doeleinden als thuis te gebruiken. De afmetingen van het apparaat zijn 244 x 77 x 103 cm en zijn daardoor geschikt voor mensen tot 2 meter. De aluminium rail heeft een RVS oppervlak waarop de zitting gelagerd beweegt. Aan de voorzijde van de machine bevinden zich transportrollen die het gemakkelijk maken om de roeitrainer unit te verplaatsen. Hij kan ook overal worden geplaatst, omdat hij niet op het lichtnet hoeft te worden aangesloten.

Werking
De Senz Sports R5000 werkt door middel van een luchtweerstandssysteem en zorgt voor opbouwweerstand naarmate de training zwaarder wordt. Ook is de roeitrainerunit in te stellen op tien weerstandsniveaus, waardoor de opening van de windsensoren groter of kleiner wordt. Dit kan door middel van een handige hendel aan de zijkant van de kast. De training zelf gaat door een extreem duurzame ketting en is bestand tegen de meest intensieve trainingen. Een groot voordeel van het weerstandssysteem is dat het toeneemt als je zwaarder traint. Zo train je zeer effectief en is de ruiter geschikt voor low impact training, full body training en HIIT training.

Scherm weergave
Het kantelbare scherm van het apparaat is zo geplaatst dat het altijd goed leesbaar is. Dit display toont een scherm waarop de trainingswaarden in groot formaat worden weergegeven. U kunt ervoor kiezen om een ​​bepaalde waarde in te stellen of om de verschillende waarden over te slaan. Het scherm geeft de volgende waarden weer:

Trainingstijd
Afstand door training
Totale afstand
Hartfrequentie
De hartslag kan worden bepaald met behulp van een borstband die wordt aangesloten op het display. Het stelt u ook in staat om te trainen, terwijl u ervoor zorgt dat u uw gewenste hartslag behoudt.

Ergonomie
De Senz Sports R5000 biedt een zeer complete roeibeleving. De ergonomische en gecoate handgreep biedt een zeer goede grip. In combinatie met de comfortabele zitting is de ruimer geschikt voor langdurige training. De stoel rolt door de rollende wielen op de aluminium rails, hierdoor is hij vrij van vervelende trillingen en zal elke training comfortabel zijn.

Conclusies
De Senz Sports R5000 is de perfecte roeimachine voor elk gebruik. De zeer goede technische eigenschappen, gecombineerd met stabiliteit en comfort, zorgen voor een unieke roei ervaring. Of je nu een thuissporter, topsporter bent of hem voor professionele doeleinden gebruikt, deze roeimachine is uitermate geschikt.

Roeitrainer - Senz Sports R5000

749,00 in stock
TradetrackerProducts betersport.nl
Laatste update was op: 25 november, 2020 10:08 am

De Senz Sports R5000 is een high-end roeitrainer van professionele kwaliteit, uitermate geschikt voor commerciële doeleinden of thuis gebruik. Het luchtweerstand systeem met het FAN Wheel System zorgt voor een optimale roeibeleving waarbij de weerstand opgebouwd wordt naarmate er meer kracht geleverd wordt. Het gewicht van de roeitrainer zorgt er voor dat dit een van de meest stabiele...

Roeitrainer - Senz Sports R4000 - Waterroeitrainer

Laatste update was op: 25 december, 2020 11:04 am

De Senz Sports R4000 is een nieuwe roeitrainer van Senz Sports die door middel van waterweerstand een unieke roeibeweging nabootst. Het unieke van een waterroeitrainer is dat deze roeitrainer je het gevoel geeft dat je buiten aan het roeien bent. Niet alleen de waterweerstand zorgt hiervoor, ook het rustgevende geluid van het water draagt bij aan een natuurlijke roeiervaring....

Geef uw mening..

Laat een reactie achter