Sennheiser Momentum Wireless over ear

€186,00 €299,00

Beste deal op: bol.combol.com
Bekijk Aanbieding
Prijsgeschiedenis
×
Prijsgeschiedenis voor Sennheiser MOMENTUM True Wireless - Volledig Draadloze Oordopjes - Zwart
Laatste updates:
 • €186,00 - 19 januari, 2021
 • €196,00 - 20 december, 2020
 • €186,01 - 20 november, 2020
 • €184,00 - 21 oktober, 2020
 • €197,99 - 21 september, 2020
 • €201,95 - 22 augustus, 2020
Sinds: 22 augustus, 2020
 • Hoogste prijs: €201,95 - 22 augustus, 2020
 • Laagste prijs: €184,00 - 21 oktober, 2020

Sennheiser Momentum Wireless
Uitstekend klinkende hoofdtelefoons met Bluetooth en ruisonderdrukking.

Verkrijgbaar in zwart of wit, de over-ear hoofdtelefoons scoren met hun tijdloze, elegante ontwerp en overtuigend vakmanschap. Zo kunt u genieten van lederen bekleding, een roestvrijstalen beugel en een decoratieve draagtas, waarin de hoofdtelefoon compact opgeborgen kan worden dankzij de inklapbare maar niet draaibare oorschelpen.

Technisch gezien werkt de Sennheiser Momentum Wireless met Bluetooth 4.0, ondersteunt de aptX codec met hoge resolutie en kan gemakkelijk worden gekoppeld via NFC. Een krachtige oplaadbare batterij met maximaal 22 uur looptijd zorgt voor een duurzaam luisterplezier. In principe wordt actieve ruisonderdrukking ook geactiveerd in de draadloze modus. Toch kan Momentum Wireless ook passief worden bediend zonder ruisonderdrukking via de meegeleverde enkelzijdige verbindingskabel met platte stekkers.

Sennheiser Momentum Wireless praktijk

De hoogwaardige afwerking en de lederen bekleding zorgen voor een comfortabele pasvorm die nooit oncomfortabel op je hoofd drukt, zelfs tijdens lange luistersessies. Tegelijkertijd is de koptelefoon minder stevig dan veel concurrenten. De Momentum Wireless is echter niet ontworpen als een product voor de sporter. De mechanische isolatie van externe ruis is vrij laag, maar de afscherming van falend geluid is echter voldoende.

De werking zelf is eenvoudig: de rechter oorschelp biedt een verzonken schakelaar, die ook de koppeling initieert. Zodra dit in de signaalgenerator is opgeslagen, wordt de verbinding snel hersteld.

Daarnaast is er een tuimelschakelaar, die de volumeregeling dient. De muziek wordt in- en uitgeschakeld, coördineert oproepen of belt een stemassistent op de smartphone via de geïntegreerde afdrukfunctie. Meerdere keren drukken maakt ook het heen en weer springen tussen titels mogelijk.
Zoals vermeld, wordt ruisonderdrukking automatisch ingeschakeld en is (behalve in kabelmodus) niet gedeactiveerd en niet instelbaar. Het doopsysteem “Noise Guard” werkt vrij discreet.
Desalniettemin behaalt men in de openbare ruimte een verbeterde ruis verhouding en een gematigde ontkoppeling van laagfrequente externe ruis. Tegelijkertijd is de vermindering van het achtergrond ruis niveau minder effectief dan met gespecialiseerde producten van Sony, Bose of zelfs de eigen PX550. Iedereen die dit aspect op de voorgrond plaatst bij hun aankoopbeslissing en mogelijk de nadruk legt op adaptieve functies, moet op zoek naar een andere hoofdtelefoon.

Geluid van de Sennheiser Momentum Wireless

Overal in genres ontwikkelt het medium klinkende Momentum Wireless toppunten door een volledig succesvolle geluidscoördinatie. Of het nu discrete singer songwriter ballads, krachtige thrash metal, soundtracks, intieme jazz of dynamische klassieke muziek is, het levert altijd een geluidservaring op die je audiofiel kunt noemen in deze prijsklasse.

Op rustige momenten is de hoofdtelefoon vol van detail en dichtbij, terwijl ze in Rock, Pop en elektronische muziek niet de nodige druk missen. Indrukwekkend is het bas bereik, dat diepe en tegelijkertijd geprofileerde en begrijpelijke handelingen in toonhoogte en dynamiek bereikt. Hooguit op maximum niveau met veel subbass raakt er iets buiten adem.

Even overtuigend is het in kaart brengen van de midden- en hoge frequenties. De Momentum Wireless werkt precies, levert veel detail, werkt stemmen en akoestische instrumenten uit met realistische klankkleur, biedt de nodige transparantie en levert een nauwkeurig stereopanorama en een prachtige ruimte. Erg Goed!
Met zijn neutrale afstemming en een vrij warme hoogte is er geen gevaar dat marginale producties het risico lopen hard te klinken. Aan de andere kant zou ik Momentum Wireless geen echte ververij noemen, maar eerder een professionele match.

Het feit dat Sennheiser vertrouwt op een hoogwaardige ontwerpbasis in plaats van compenserende elektronica bewijst dat de Momentum Wireless ook zonder compromissen op de kabel overtuigt. Puristen zullen zelfs de voorkeur geven aan kabelbediening wanneer ze zijn uitgeschakeld, tenslotte is hier noch een verliesvrije Bluetooth overdracht noch ruisonderdrukking bij betrokken. Daarom wordt de Momentum Wireless ook aanbevolen als een hoogwaardige oplossing voor thuis, hoewel hij uitdrukkelijk is ontworpen voor draadloze bediening en dus ook voor gebruik buitenshuis. Overigens scoort het beoordelingsvoorbeeld ook punten voor telefoongesprekken met een goede spraakkwaliteit.

Conclusie

De catalogusprijs van 349 euro rechtvaardigt de Sennheiser Momentum Wireless met uitstekende afwerking en een onberispelijke geluidskwaliteit. Dit klopt des te meer omdat het apparaat voor iets meer dan honderd euro goedkoper is online Als u op zoek bent naar een echt goed afgestemde headset die draadloos en bekabeld kan zijn, en ook scoort met praktische ruisonderdrukking, is dit wellicht de juiste keuze voor u.

Gebruikers Beoordeling: Wees de eerste!
4 Opmerkingen
 1. Ik ben eigenaar van de Sennheiser Momentum On Ear Wireless voor ongeveer 4 weken. Daarvoor had ik een Sony MDR1000X.

  De bouwkwaliteit is erg hoog voor mij. Metaal, leer, Alcantara, plastic, alles aangenaam om aan te raken, stabiel, hoge kwaliteit. Alleen de multifunctionele knop voor vooruit / achteruit / luid / stil / is minimaal negatief, maar wie maar één knop bedient, moet leven met het feit dat hij door de mobiliteit losser werkt in alle drie de dimensies. De koptelefoon is eenvoudig aan te passen en comfortabel. Hij duwt niet te veel (soms als brildrager, maar is nooit anders geweest dan andere hoofdtelefoons) en kan worden gepositioneerd door te oordelen na een lange luisterbeurt, zodat alles weer in orde is. De headset is ook kleiner en gemakkelijker op te bergen dan de (over-ear) Sony.

  Het belangrijkste is … de hoofdtelefoon is neutraal en ik vind het erg leuk. Ik heb de afgelopen jaren ook Beyerdynamic In-Ears en andere In-Ears gebruikt, maar samen met de Beyerdynamic is de Sennheiser de meest neutrale van mijn koptelefoon. Het maximale volume via Bluetooth is goed voor mij, voor slechthorenden (of wie wil zijn) moet een paar dB meer in zitten. Over kabel Ik vind het geluid erg goed. Een collega, die het Momentum in Ear heeft, heeft hem via de kabel via de Ipod gehoord en was erg onder de indruk van de stem en de beeldkwaliteit, zelfs de kleinste details waren hoorbaar. Zeer aangenaam voor mij: het geluid van NoiseCellellance is bijna niet waarneembaar, op stille plaatsen heeft de SonyDrim MDR1000X me gestoord.

  Conclusie: Ik ben zeer tevreden met de telefoon, moet hij blijven .. Ik gebruik het bedrade en Bluetooth op MacBookPro, en had het gebruikt op een Sony Xperia. Overal zonder problemen of problemen met het koppelen.

 2. Op het geluid zal ik niet in detail treden, die naar verwachting als Sennheiser uitstekend en zeer evenwichtig, Kurt Cobain`s gitaar komt precies boven zo helder en natuurlijk als de bas van de beginner. Bij het ene of het andere lied betrap ik mezelf met een dikke grijns 🙂

  Ik besloot bewust voor OnEars, want ik kan me niet voorstellen dat de OverEars plezier in de zomer bij 30 graden, zal zelfs de kleinere versie waarschijnlijk in staat zijn om niet te worden gebruikt bij alle temperaturen, aangezien ze zich nu in februari, een bepaalde hitte op de oren opwekken.

  De OnEars te maken op het gebied van geluidsisolatie ervoor dat er een compromis over de OverEars is, maar ik rekening houden, in combinatie met de actieve ruisonderdrukking – hoewel niet perfect werkt erg goed in mijn ogen – omgevingsgeluid stoort me heel weinig. De ruisonderdrukking werkt voor uniforme lage ruis (lawaai van de weg op de trein) beter dan oneven hoge geluidsbelasting (luidspreker aankondigingen en gesprekken), uitspraken als “… tijdens het maaien van het gazon Ik heb niet de grasmaaier te horen …” Ik denk dat is erg overdreven, hoewel ik dat is precies wat ik nog niet heb geprobeerd.

  De Bluetooth-verbinding en snelle koppeling werkt heel goed met mijn iPhone 7. Ik heb de verbinding met de optionele kabel nog niet geprobeerd.

  De bediening is eenvoudig en adequaat functioneert, de afwerking is van topkwaliteit en het comfort voor mijn doeleinden (trein en korte wandelingen om te werken) heel goed. Ik kan me voorstellen dat het dragen van de headset voor meer dan 60 minuten zal uiteindelijk ongemakkelijk, als je muziek wilt urenlang te luisteren naar zijn goed gevuld groot OverEars bepaalt de betere keuze voor mij, echter.

  Als men zich bewust van de verschillen OverEars dat ik meer in de Thuismodus zien, dan OnEars maken de perfecte metgezel voor de weg. Figuur 5 sterren.

 3. De koptelefoon heeft een geweldige geluidskwaliteit en is comfortabel om te dragen. De ruisonderdrukking maakt de Bose QC35 beter, maar wie op zoek is naar een goed klinkende headset en headset is beter met de Momentum 2, denk ik, en je hebt niet zo’n plastic onderdeel, maar een nobel stuk. Voor de pc als headset gebruik ik de Avantree Bluetooth-dongle. Verbindt in 2 seconden. U hoeft alleen maar op de knop op de Avantree 2x te drukken om over te schakelen naar de koptelefoonmodus. Ik kan ermee leven, want anders werkt het fantastisch. Microfoon is ook goed. Het is heel goed begrepen in de chat. Hij zendt het geluid erg weinig naar buiten, als je niet op volledig volume luistert. Absolute koopaanbeveling.

 4. Voordat ik besloot om de Sennheiser Momentum 2 te testen, heb ik een lange tijd getest (vergeleken met in totaal 5 koptelefoons). Het geluid van de Sennheiser is naar mijn mening ongeëvenaard – helder, gebalanceerd, ruimtelijk perfect. Andere Amerikaanse producten klinken erg zwaar bas en saai – maar dat is mijn mening en iedereen heeft een andere smaak. Het momentum is prachtig verwerkt en ziet er van topkwaliteit uit. Het vouwt goed en een zak is opgenomen naast een nogal onaantrekkelijke volumineuze tas. Maar ik heb nog steeds een suggestie voor verbetering: ruisonderdrukking kan niet worden uitgeschakeld – dat zou nog steeds mogelijk moeten zijn.
  Maar voor mij was het geluid in de eerste plaats cruciaal, ik kijk erover.
  Koopadvies wissen.

  Om hier de hoofdtelefoons te voltooien die ik heb vergeleken:
  Sennheiser Momentum 2
  AKG N60NC (gebalanceerd geluid)
  Bose Quiet Comfort 20 In Ear (bas zwaar, saai, geen echte ANC)
  Sennheiser PXC550 (topgeluid maar te zacht)
  Bower & Wilkins PX (topgeluid maar niet geschikt voor onderweg, omdat te omvangrijk)

  Bose Quiet Comfort 35 (baszwaar, saai)

Laat een reactie achter