Samsung Galaxy S7 Edge

De Galaxy S7 Edge is het topmodel van de S7-vloot van Samsung en de enige met een chique schermrand. Waarom het niet aan alle verwachtingen voldoet, ondanks uitstekende reviews, lees hier.

Een paar zinnen over het ontwerp. Omdat dat nog steeds uniek is. Juist omdat de S7 Edge enigszins is gegroeid in vergelijking met zijn voorganger, de S6 Edge, ziet de normale Galaxy S7 er bijna bezadigd naast uit. En de iPhone 6S Plus (ondanks dezelfde afbeeldingsgrootte breder, langer en zwaarder) ronduit onhandig. Het displayglas van de S7 Edge wordt naar rechts en links over het hele frame naar beneden getrokken en nu iets afgerond aan de boven- en onderrand. Omdat de hele voorkant bovendien wordt bedekt door een enkele glasplaat, ziet het er luchtig, bijna frameloos uit. Dat ziet er geweldig uit, ook de duim kan met één hand worden afgeveegd zonder irritante randen links en rechts over het scherm. Natuurlijk is de S7 Edge niet erg frameloos, maar het scherm gaat verder naar de rand dan de S6 Edge, de zwarte, onbruikbare rand is smaller dan voorheen. De echte waarde van de gebogen schermrand is echter beperkt. Tenslotte heeft Samsung een aantal nieuwe praktische extra functies bedacht in het nieuwe model, die hieronder worden uitgelegd.

Samsung Galaxy S7 Edge Scherm

De Galaxy S7-serie heeft de beste beeldschermen die Samsung ooit in smartphones heeft geïnstalleerd. Vergeleken met het toch al geweldige S6 Edge scherm is het contrast van het Super AMOLED display meer dan verdubbeld (3578: 1 voor de S7 Edge in plaats van 1453: 1 voor de S6 Edge), de kleurgetrouwheid ligt op hetzelfde hoge niveau (met 94.30 Percentage maar iets slechter dan de normale S7). De helderheidsreserve is zoals gebruikelijk enorm: met 760 candela / m² is het S7 Edge-scherm zelfs helderder dan de normale S7 (719 candela). Opmerking voor degenen die tevergeefs proberen een dergelijke helderheid handmatig aan te passen: de maximale helderheid wordt alleen geactiveerd in de automatische modus, wanneer u zich in een helder omgevingslicht bevindt. Zo wordt het scherm beschermd tegen overbelasting en de batterij tegen overmatig energieverlies.

Misschien ook interessant voor u;

Wat is de beste Samsung telefoon?
De Samsung Galaxy Tab s4 test en review
Een Samsung wasmachine kopen, welke is de beste
Samsung Galaxy Note 9 test en review

Samsung Galaxy S7 Edge Camera: Goed

Verrassing: bij de Samsung soorten in de resolutie van 12 megapixels is de optica van de camera dunner, die slechts een halve millimeter uit de behuizing steekt (voorheen 1,7 millimeter). Komt de Galaxy S7 Edge met slechtere foto’s dan de S6 Edge? Het tegenovergestelde is het geval! In de strikte tests maakte de camera van de Galaxy S7 een enorme sprong van de beoordeling “bevredigend” naar “goed” in vergelijking met zijn voorganger. Met een daglichtfoto van 2,48 is de S7 Edge nu bijna op het niveau van de iPhone 6S Plus, de testkopie van de S7 was iets beter. Zelfs in situaties met weinig licht is de S7 meetbaar verbeterd. Het is hier echter niet genoeg voor het cijfer “goed”. De iPhone 6S is nog steeds beter bij weinig licht, Lumia 950 en Lumia 950 XL hebben bij weinig licht zelfs een hele aanraking boven de Galaxy S7. Samsung heeft veel gedaan om in het donker nog meer uit de foto’s te halen. De Galaxy S7 maakt gebruik van een nog helderdere lens met een diafragma van f / 1.7 (Galaxy S6: f / 1.9). En dankzij het gereduceerde megapixelgetal kan elke pixel op de sensor meer licht voor zichzelf vastleggen.

Waterdicht en uitbreidbaar

Net als bij de normale S7, neemt Samsung opnieuw de oude deugden op met de S7 Edge. Ten eerste, de S7 Edge stof en IP68 als vóór de Galaxy S5, aan de andere kant, Samsung heeft net als in S7 breidt de sleuf voor de SIM-kaart waterdicht, dus er fit en micro SDHC geheugenkaarten tot 200 gigabyte. Een goede ontwerpprestatie is vooral de waterbestendigheid, omdat van buitenaf op geen enkel moment een speciale rubberen afdichting kan worden herkend. In tegenstelling tot de S5 is er geen vervelende hoes voor de micro-USB-laadbus, hij is waterdicht ondanks het open ontwerp. U moet echter waarschijnlijk alleen de AC-adapter aansluiten als de smartphone droog is. Op één punt heeft de twee jaar oudere S5 echter nog een ander voordeel: bij de S7-generatie kan de behuizing niet in een handomdraai worden geopend, een eenvoudige batterijwisseling op de salontafel zit er dus niet in.

8 Totale Score

Prijs/Kwaliteit
8
Design
8.5
Extra's
7.5
Gebruikers Beoordeling: Wees de eerste!
14 Opmerkingen
 1. Ik ben een Apple-fanaticus sinds de iPhone 3Gs, maar slechts 4 maanden geleden schakelde ik over op Samsung (bedrijfstelefoon), wat me ertoe heeft bewogen een Samsung Galaxy S7 Edge te kopen. De redenen voor een, water-beschermd, aan de andere kant inductief laden. Maak je tot slot geen zorgen als het nat wordt en ‘s avonds geen gedoe meer om de laadkabel aan te sluiten.
  Visueel de absolute blikvanger, super verwerkt en uiteindelijk uitbreidbaar geheugen opnieuw.

 2. Ik ben eindelijk overgestapt van een Galaxy S6 naar een Galaxy S7 Edge, zoals met de release van het S9-model, natuurlijk, de prijzen van zijn voorgangers vallen. Tot nu toe heb ik helemaal geen spijt gehad van de aankoop! Omdat de S7 enkele handige voordelen heeft ten opzichte van de S6 (zoals de geheugenkaart !!!) is de aanschaf voor mij vrij eenvoudig.
  Het gevoel van de telefoon is al erg goed, het zit lekker in de hand, hoewel het door de aluminium behuizing een beetje zwaarder is dan mijn laatste mobiele telefoon. Het uiterlijk is van zeer hoge kwaliteit en nobel, de afwerking ziet er erg goed uit! Visueel zo volledig scoren, bovendien is de telefoon niet glad zelfs zonder een hoes of dia’s uit de hand.
  De technische apparatuur en hardware is nog steeds absolute bovenklasse, exacte technische gegevens die ik mezelf hier wil besparen. De rekenkracht zorgt ervoor dat programma’s, games, browsen, foto’s, enz. Zeer soepel en extreem snel beginnen en met hoge prestaties werken.
  De prestaties van de batterij kunnen naar mijn mening positief worden benadrukt. Dit duurt meestal een dag, zelfs als de belasting goed is. Dankzij de snelle oplaadfunctie kan de batterij ook snel herstellen met 100%.
  De camera is het beste wat ik ooit heb meegemaakt op een smartphone. Scherpe, gedetailleerde afbeeldingen die goede beelden mogelijk maken, zelfs bij weinig licht. De camerafuncties zijn overzichtelijk en overzichtelijk. Ik vind het persoonlijk leuker dan vroeger.
  Ik heb bewust een Edge-model gekocht vanwege het geweldige ontwerp. Hoewel dit een beetje groter is dan de “normale” S7, past het ondanks alle bequum in je zak.
  Of het waterdicht is, kon ik tot nu toe niet testen, maar ik wil deze test niet verdiepen voor angst 😉
  De setup van de telefoon is vrij eenvoudig vanuit de hand, van een Samsung-voorgangermodel, de gegevens (kalender, telefoonnummers, apps, enz.) Kunnen eenvoudig worden nagesynchroniseerd. Een erg handige functie! Sim- en geheugenkaarten zijn gemakkelijk te gebruiken.
  Kortom, een geweldige smartphone met een geweldig design!

 3. Geweldige smartphone, die hier genoeg is beoordeeld – zoals ik alleen maar zeg dat ik blij ben, eindelijk een krachtige telefoon gevonden met echt genoeg reserves! Tot nu toe geen echte zwakke punten (maar ik heb veel vooraf geïnstalleerde applicaties tegen persoonlijk voorkeursalternatieven uitgewisseld), dus volledige punten!

 4. Geweldige weergave, maakt in zeer donkere en medium omgevingen zeer goede foto’s, in een heldere omgeving is het wit verkeerd. De ontvangst is redelijk goed, ook de stemkwaliteit. En de telefoon is compatibel met vrijwel alles via Bluetooth.
  Ik kom uit Windows Phone, dus ik heb problemen met de vele (vaak nutteloze en slechte apps), met Windows werkte alles beter samen. Maar Samsung kan er niets aan doen. Hoewel ik geloof dat een Nokia 950 beter is.

 5. De S7 Edge is een geweldige smartphone. Het ziet er mooi uit, is super performant en heeft ook een lange levensduur van de batterij. Het 5,5-inch scherm is van hoge kwaliteit en kleuren zijn zeer trouw aan het origineel. Hebben sommige andere smartphones in de afgelopen maanden geprobeerd (HTC, Blackberry Priv, LG G5, Alcatel Flash2 Plus), maar moeten toegeven dat de S7 Edge kwalitatief is, technisch en qua prestaties onderscheidt het zich nog steeds van andere (positieve).

 6. Absoluut briljante smartphone.
  De resolutie van het display is krankzinnig. Kijken naar films of series brengt veel plezier, de foto is vlijmscherp.
  Anders had ik altijd IPhone’s, maar toen durfde ik te veranderen en ik had er geen spijt van. Klasse!
  De levering was erg snel en betrouwbaar. Zeer goed verpakt.
  Bedankt, altijd blij.

 7. De Samsung Galaxy S7 edge is de beste smartphone waard, die momenteel op de markt is.
  De levensduur van de batterij is geweldig. Ik kom met een batterijlading ondanks intensief gebruik, ongeveer 60 minuten navigatie met Google Maps, verschillende apps (games, nieuws en dergelijke) waarbij het scherm een ​​totaal van meerdere uren is, altijd minimaal 1 dag met één lading.
  De camera is erg goed omdat deze in veel tests wordt gelezen. De autofocus is zo snel dat het bij normaal gebruik niet mogelijk is om een ​​wazig beeld te maken. Om dit te doen, moet ik me inspannen en onmiddellijk na het starten van de camera op de opnameknop drukken en zelfs dan gebeurt dit zeer zelden.
  De mogelijkheid van snel opladen via kabel of inductief laadstation is zo goed dat zelfs als ik ben vergeten de telefoon op te laden, de korte lading voordat deze start (20-30 minuten) al zoveel batterij laadt dat de smartphone weer enkele uren achter elkaar kan worden gebruikt.
  De processor en het ingebouwde geheugen zijn zo snel dat elke app die geen gegevens van internet hoeft op te halen, binnen een paar seconden is gestart. Ik heb nog nooit een eikel of iets dergelijks opgemerkt in een spel.

 8. Productverpakking: geschikt verpakt: komt overeen met de beschrijving
  Kwaliteit: zeer goed vakmanschap.
  Gebruikshandleiding: Zoals gebruikelijk bij dergelijke apparaten, is dit slechts een gids voor de eerste start. Gids is voldoende.
  Gebruik / gebruik: goede bediening, goede weergave. Komt overeen met de algemeen beschikbare tests in de relevante tijdschriften en websites.
  Overig Positief: Zeer goed bij de updates en upgrades van het besturingssysteem.
  Diversen Negatief: helaas, net als veel Android-apparaten, veel apps die u slechts gedeeltelijk kunt verwijderen. Geheugengebruik voor apps die u niet nodig hebt.
  Bepalend voor de rating: een goed product, helaas met onnodige niet-verwijderbare apps.

 9. Voor niet-technische fans (omdat ik te lui ben voor alle specificaties):

  +++ fotokwaliteit – of het nu iPhone of Samsung is – het verschil herkent sowieso de normale consument (ik)
  ++ Videokwaliteit – lichtgolven zijn al zichtbaar bij het verplaatsen van de mobiele telefoon
  ++ snelheid
  ++ De telefoon is gewoon ongelooflijk licht
  ++ de geïntegreerde optimalisatieknop (zeer goed voor het regelmatig verwijderen van afval uit RAM en geheugen en het identificeren van app-lichamen)
  + Display helderheid en weergave
  = inductief laden is mogelijk (gewoon comfortabel maar misschien niet helemaal optimaal voor de batterij)
  – Batterij houdt me slechts 1,5 dag (maar ik zet alle opties uit)
  – Schermhelderheidsinstelling soms te traag
  – De telefoon is erg breed – dus alleen voor mensen met grote handen (omdat de S8 een stuk beter is en dat is niet eens veel smaller)

 10. Hallo, ik kocht het apparaat na vele overwegingen. Vergelijkingen met i-Phone 6 en nieuwe 7 hebben me ertoe gebracht dit te beslissen. Mijn eerdere indruk leidt mij tot de conclusie dat de beslissing correct was. Ik wil nu een vergelijking opslaan, maar ik neem aan dat het besluit juist was. De prijzen zitten inderdaad in beide apparaten in het hogere segment, waardoor ik er eens goed naar moest kijken. Bottom line voor mij was, Apple te duur maar goed. Samsung op sommige gebieden beter en een beetje goedkoper.
  Beter, onder meer, naar mijn mening, de schermresolutie en het besturingssysteem.

 11. Zeer mooie telefoon met volledig voldoende vermogen en puntige camera.
  Ik kocht de telefoon voor mijn betere helft en ze is er dolblij mee.
  Het past goed in de hand en is niet al te breed voor de schermgrootte.
  De vingerafdruksensor werkt goed, helaas is de batterij relatief snel leeg bij intensief gebruik.
  Maar dat is waarschijnlijk meer omdat je het niet uit mijn handen kunt laten 🙂

 12. Top mobiele telefoon ziet er goed uit, gemakkelijk te gebruiken en gemakkelijk te gebruiken en belooft ook wat het zegt.
  Lange levensduur van de batterij, goede kleurkwaliteit,
  Ik zou keer op keer kopen.

 13. Een geweldige mobiel.
  Samsung is blijven evolueren.
  Het is leuk om deze telefoon te gebruiken.
  Al met al heel goed.

 14. Heb deze smartphone nu ongeveer 13 maanden. Er is niets kapot gegaan, alles werkt hetzelfde als op de eerste dag. Het is ook robuust, ik heb alleen een beschermhoes die verder dan de rand van het scherm gaat, niets anders. Is ook een paar keer gevallen en komt vaak in contact met vuil, stof en water. Maar voor deze smartphone geen probleem. Tot nu toe geen enkele kras!

Laat een reactie achter

Test de Beste - Flacko
Logo
Shopping cart