Philips Somneo Sleep en Wake-Up Light

€66,87

Beste deal op: amazon.deAmazon.de
Bekijk Aanbieding

Geniet van een goede nachtrust met de Philips Somneo slaap- en wekker lamp. Met dit licht kunt u gemakkelijk in slaap vallen met de RelaxBreathe functie.
Dit helpt je om je ademhaling te vertragen door licht of geluid als richtlijn te gebruiken.
Bovendien helpt het je ontspannen voordat je naar bed gaat, terwijl de zonsondergang simulatie je lichaam voorbereidt op rust.
Op dezelfde manier simuleert de Philips Somneo ook natuurlijke zonsopgang, waarbij het licht niveau geleidelijk in uw kamer wordt verhoogd voordat u wakker wordt.
U kunt uw favoriete helderheidsniveau kiezen uit meerdere intensiteitsopties voor een echt persoonlijke wake-up.
Bovendien kun je zelfs wakker worden met verschillende muziek- en geluidsopties, inclusief natuurlijke geluiden, ambient muziek of de radio.
Het apparaat speelt ook muziek rechtstreeks vanaf uw telefoon af. Ten slotte wordt de Philips Somneo geleverd met een PowerSnooze optie waarmee u ongezonde sluimergewoontes kunt stoppen.

Misschien ook interessant voor u;

Het beste Philips scheerapparaat vind u hier
De Philips Speedpro Max stofzuiger review
Wekkerradio kopen, dit zijn de beste

Een toenemend aantal consumenten probeert de natuurlijke processen van hun lichaam te hacken om ervoor te zorgen dat ze zo optimaal mogelijk leven, waardoor producten als de Philips ‘Somneo’ alarmklok op de markt komen.

Het apparaat is ontwikkeld als een lichttherapieapparaat voor uw nachtkastje en helpt u in slaap te vallen met behulp van licht en / of geluid als gids om ervoor te zorgen dat u zo snel mogelijk naar bed kunt. Wanneer het tijd is om wakker te worden, zal het apparaat je een natuurlijke zonsopkomst simulatie geven die geleidelijk het licht zal verhogen totdat je wakker bent voor een meer organische ervaring.

 

6 Opmerkingen
  1. Hoewel ik geïntrigeerd was door het concept, twijfelde ik aan de praktische bruikbaarheid van deze “alarmklok”. Het was niets specifieks; Ik veronderstel dat het net zo anders is dan alles wat we eerder hebben gebruikt of geprobeerd en ik heb geleerd mijn verwachtingen niet te ver te laten gaan met de meeste nieuwe, technisch georiënteerde apparaten. Dat gezegd hebbende, is het een waar genoegen om niet wakker geschud te worden als voorheen, zelfs niet met een radio uitgerust met een volume-ophogen-functie. We merken dat we op natuurlijke wijze wakker worden, bij gebrek aan een meer precieze term, zelfs als we meer zouden kunnen slapen. De besturingsinterface is even wennen en ik heb nog steeds mijn bril nodig om een aantal instellingen te wijzigen, totdat ik leer alles te vinden door de menustructuur en pictogramplaatsing te leren. Toch zouden we dit in een oogwenk opnieuw kopen, alleen omdat het de manier waarop we wakker worden verandert; de rest van de functies zijn gewoon kers op een zeer bevredigende taart.

  2. Dit is een van de beste aankopen die ik heb gedaan. Ik haat het om wakker te worden met een luid alarm en ik wilde een manier vinden om het op de minst ingrijpende manier te doen. Ik gebruikte slaapcyclus, maar dezelfde kwestie, ik haat de luidheid van het alarm, zelfs als het me wakker maakt bij mijn lichtste slaap.

    Sinds het kopen van de zonsopgang-waaklamp is wakker worden de prettigste geweest. Ik word niet langer wakker geschud, en als gevolg daarvan heb ik het gevoel dat ik ‘s morgens veel meer energie heb. De natuurgeluiden zijn fantastisch en zachtaardig.

    De lampfunctie is absoluut niet zo helder als een normale lamp, maar hij is helder genoeg om te lezen. De slaaphelperfunctie is in orde, het licht is niet helder genoeg om te weten wanneer ik moet ademen en het geluid is te storend, maar daarom heb ik het niet gekocht. Al met al een geweldige aankoop en ik haat het niet om nu wakker te worden.

  3. Niet verwacht. Ik heb problemen met slapen en wakker worden dus ik dacht dat ik dit zou proberen. Het grootste voordeel is de zonsondergangfunctie voor mij. In slaap vallen was een groot probleem, maar ik had niet verwacht dat dit zou helpen zoals het deed. Als je dit koopt om constant de klok naast je bed te lezen, is dit niet de wekker voor jou. Het is echter van grote hulp om rustig wakker te worden zonder de schokkende piep en om ‘s nachts naar bed te gaan. Programmeren is prima om erachter te komen. Het kostte me een seconde om het tweede alarm te achterhalen, maar ik heb er gewoon wat mee gerommeld. Informatie uit de handleiding is minimaal, maar het is zelfs niet de moeite waard om het door een ster te verminderen, aangezien het eenmaal is uitgevonden dat het voor zijn hele levensduur werkt.

  4. Het wake up licht is niet goedkoop, maar toch de prijs waard. In tegenstelling tot andere apparaten heeft het apparaat geen knoppen, maar sensoren. Deze bevinden zich niet bovenaan, maar in het onderste deel van het licht. Dit leidt ook tot een enigszins futuristisch ontwerp, of het ontwerp biedt deze mogelijkheid. Het heeft een stabiele voet dankzij de rubberen voetjes. U kunt het apparaat dus niet duwen wanneer u het gebruikt, zoals op veel andere apparaten. Nachtlampje aan / uit werkt zonder contact. Radio werkt perfect. Natuurlijke geluiden zijn prima, maar je kunt geen maximale prestaties verwachten van de luidsprekers, maar ze zijn nog steeds de beste van de lichtgevende wekkers. De helderheid van het licht is ingesteld op zowel zonsondergang als zonsopgang. Al met al is het Wake-up Light het kopen waard. Ik overweeg zelfs een vervolgaankoop voor meer familieleden. De lichte wekker dient zijn doel, men is ‘s ochtends echt niet zo “verslagen” als door een klassieke wekker.

  5. Het nieuwe Philips-wake up lamp is veel beter te hanteren dan zijn voorganger. We hebben beide. Dit model kan intuïtief worden bediend via aanraakopdrachten. Dat is heel prettig. Het oudere model moet meestal worden bediend door op een knop te drukken, waardoor het moeilijk is in het donker. Beide modellen zijn prettig in hun alarmfunctie.

  6. We zijn meer dan tevreden. U kunt verschillende alarmtijden instellen. Het nachtlicht is super aangenaam. Het is zo helder dat je iets kunt zien, maar niet zo helder om de bedgenoot wakker te maken. Dus het slaaphulpmiddel werkt geweldig. Jammer dat er maar zo weinig en niet zo goede geluiden zijn

Laat een reactie achter