Osmo Mobile 2

Vloggen en filmen met een mobiele steadicam

De nieuwe Osmo Mobile 2 is een handheld gimbal statief voor smartphones gemaakt voor de enthousiaste vlogger en filmliefhebber. Wat je passie ook mag zijn, waar je ook bent en als je je geïnspireerd voelt, leg momenten vast op film en met ongelooflijk gemak. Met een lichtgewicht design, intelligente functies en een batterij die lang meegaat, laat de Osmo Mobile 2 gimbal je jouw verhaal vertellen.

Vloeiende en stabiele bewegingen

De Osmo Mobile 2 is gebouwd om op iedere plaats te filmen. Selecteer gewoon uw onderwerp en de ActiveTrack volgt, dankzij de ingebouwde sensoren en een borstelloze motor om stabiliteit te garanderen. Of het nu gaat om kleinere vibraties van bijvoorbeeld ski’s of een skateboard of een grotere instabiliteit als springen, deze steadicam stabilisator voor je smartphone blijft stabiel.

Cinematische en Dolly zoom

Voor filmmakers in de dop kun je met een nieuwe ingebouwde zoomregelaar je smartphonecamera geheel bedienen met de zeer fluïde, cinematografische zoomlens. Je kunt zelfs dolly zoom effect produceren – een visueel effect dat alleen op professionele filmsets kon worden bereikt.

Panorama’s Maken

Stuit je op adembenemende landschappen of een verbluffende architectuur? Beleef dan deze momenten opnieuw met simpel te maken HD panorama’s. De Osmo Mobile 2 wordt automatisch verplaatst om meerdere foto’s te maken en voegt ze samen om een naadloos panorama beeld te creëren. U kunt uw smartphone ook instellen op de modus Liggend of Portret, zodat u voor elke afbeelding de ideale opties hebt.

Levensduur Batterij

Ga online! Met een batterijlevensduur van maximaal een 15 uur kan deze Osmo Mobile 2 uw smartphone ook urenlang online streamen. De verfraaiingsmodus zorgt er ook voor dat je er goed/beter uitziet voor de camera.

Lichtgewicht en draagbaar

Makkelijk overal mee naar toe nemen. De Osmo Mobile 2 is gemaakt van een hoogwaardig composietmateriaal en dat verlaagt het gewicht tot slechts 485 g, perfect om de hele dag bij je te hebben. Het aangepaste ontwerp ondersteunt nu ook een compactere manier van inklappen voor meer draagbaarheid.

 

Afmetingen 295 × 113 × 72 mm
gewicht 485 g
model OM170

Verbruik 1,2 W
* Onder ideale omstandigheden met de cardanische ophanging volledig gebalanceerd.
Regelbaar bereik Pan: ± 160 °
Kantelen: ± 155 ° (liggende stand)
Mechanisch bereik Pan: ± 170 °
Rol: -90 ° tot + 70 °
Kantelen: ± 170 °
Max controleerbare snelheid 120 ° / s
Breedte van compatibele telefoons 58.6 – 85 mm

Accu
Type 18650 LiPo
Capaciteit 2600 mAh
Energie 18 Wh
Voltage 7,2 V
Oplaadtemperatuur 5 – 40 ° C
Bedrijfstemperatuur 0 – 40 ° C
Bedrijfsduur 15 uur
* Onder ideale omstandigheden met de cardanische ophanging volledig gebalanceerd.
Oplaadtijd 2 uur

 

Geef uw mening..

Laat een reactie achter