Luvion Essential

€91,95

Beste deal op: amazon.deAmazon.de
Bekijk Aanbieding

De Luvion Essential is een hoogwaardige babyfoon voor een aantrekkelijke prijs. Het is uitgerust met een helder, 3,5-inch kleuren digitaal scherm met hoge resolutie en een camera met digitale zoomfunctie en biedt u volledige functionaliteit bij het observeren van uw kind. U kunt er dus zeker van zijn dat uw kind vredig slaapt. De Luvion Essential is de goede aanvulling op de inrichting van uw kinderkamer. De Essential Video Babyfoon beschikt over 2,4 Ghz-technologie met ingebouwde gegevens versleuteling om vastlopen te voorkomen en een veilige verbinding te maken.

 • Intercom functie
 • LED-indicator voor ruisactivering
 • VOX functie
 • Sluit maximaal vier camera’s aan
 • Automatische infrarood nachtzichtfunctie
 • Selecteer je slaapliedjes op afstand
 • Bereik tot 250 meter *
 • Slaapliedjes

Intercom functie

Met behulp van de intercomfunctie kunt u uw baby op afstand kalmeren. U kunt ook met uw partner praten als hij / zij in de kinderkamer is.

Sluit maximaal vier camera’s aan

Er kunnen maximaal vier camera’s worden gekoppeld met de Luvion Essential (extra camera’s worden apart verkocht). Zo kunt u verschillende kinderen bekijken.

VOX-functie

Met de Vox-functie wordt het scherm automatisch uitgeschakeld en gereactiveerd telkens wanneer een geluid uit de kinderkamer wordt waargenomen.

Slaapliedjes

De Luvion Essential bevat drie voorgeprogrammeerde slaapliedjes. Speel dit om je baby zachtjes in slaap te wiegen.

Kamertemperatuur

De Luvion Essential baby camera is uitgerust met een temperatuursensor die de omgevingstemperatuur meet. Praktisch om de temperatuur in de kinderkamer te bewaken.

Nachtzicht

De camera is uitgerust met infrarood-leds. De LED’s zorgen voor een goede beeldkwaliteit, zelfs als het volledig donker is in de kinderkamer.

Sluit maximaal vier camera’s aan

Met behulp van de intercomfunctie kunt u uw baby op afstand kalmeren. U kunt ook met uw partner praten als hij / zij in de kinderkamer is.

Vijf LED’s op de Luvion Essential babyfoon tonen u het geluidsniveau in de kinderkamer. Ze vertellen je of je baby huilt, ook al is het apparaat gedempt.

De geluidsactiveringsfunctie van de Luvion Essential is ideaal wanneer u probeert te slapen. Wanneer deze functie is geactiveerd, is de weergave van de monitor uitgeschakeld. Het wordt automatisch weer ingeschakeld wanneer een geluid van de kinderkamer wordt waargenomen.

Combineer tot vier camera’s met een enkele monitoreenheid om de broers en zussen tegelijkertijd te bekijken. (Extra camera’s worden apart verkocht). ,

Niets is meer geschikt om een ​​baby te kalmeren dan een zacht slaapliedje. Je kunt kiezen uit een van de drie kalmerende melodieën, waardoor je baby snel en moeiteloos in slaap valt.

Afbeeldingen

Prijs
8.5
Beeldkwaliteit
9.5
Extra's
9
Afwerking
9.5
Gebruikers Beoordeling: Wees de eerste!
9 Opmerkingen
 1. Hoewel de baby nog niet geboren is, hebben we de camera al geprobeerd. Het is gemakkelijk te hanteren en biedt een zeer goede transmissie. Ik dacht eerst dat je absoluut een draaibare camera nodig had, maar dat is niet het geval. Door de juiste bevestiging aan het bed en de bestaande zoomlens, is dit apparaat iets geweldigs. Daarnaast zijn slaap melodieën geïntegreerd, die op elk moment via de monitor te horen zijn. Er is ook een intercom beschikbaar. Gewoon geweldig!

 2. We hebben lang gezocht en vergeleken en vervolgens besloten tot Luvion 88.
  We hebben nergens spijt van en zijn zeer tevreden! Na slechts 2 dagen waren de goederen er al.
  Uitgepakt en geprobeerd. De verbinding was er meteen en de functie is perfect!
  THANK YOU !!!

 3. Ik ben zeer tevreden over het apparaat. Zeer goede kwaliteit en eenvoudige bediening. Ik beveel het apparaat graag aan. Het is de moeite waard om wat meer geld te spenderen.

 4. Als u op zoek bent naar een hoogwaardige babyfoon met goede apparatuur tegen een eerlijke prijs, dan is dit product naar mijn mening het meest geschikt. De essentiële digitale video LUVION 88 – babyfoon met het 3,5-inch kleurenscherm plus intercomfunctie heeft me overtuigd met een kleine uitzondering in praktisch gebruik. Ook de verwerking van het geheel zou ik absoluut perfect willen noemen. Voor mij wordt deze babyfoon meestal gebruikt op de bovenste verdieping van mijn twee-onder-een-kap huis wanneer mijn drie jaar oude kleindochter ‘s nachts op bezoek is. Daarom speelt voor mij een lange afstand een niet onbelangrijke rol, vooral als je dan ook in de tuin moet zijn. De hier in dit verband gespecificeerde 250 meter zijn echt geclassificeerd als zeer gunstig en voldoen daarmee aan mijn gewenste specificaties.

 5. Ik heb voor dit apparaat gekozen omdat de kopers goede recensies hebben achtergelaten. We wonen in een gezinswoning met 2 verdiepingen. Ontvang overal genoeg ontvangst (wordt niet gestoord door Wi-Fi of smartphones). In een huis met 3 verdiepingen zal het waarschijnlijk moeilijker zijn om voldoende ontvangst te hebben. De signaalsterkte wordt op het display weergegeven. De beeldkwaliteit is overdag en ‘s nachts erg goed. De camera heeft geen batterij, dus hij moet altijd aan de kabel hangen. Het beeldscherm heeft een batterij en duurt ten minste 10 uur na volledige lading (niet meer geprobeerd en opnieuw aangesloten). Als u de camera of het weergaveapparaat op wilt hangen, worden hangende apparaten meegeleverd. Prijs-prestaties zijn geweldig en worden door mij in ieder geval aanbevolen.

 6. We gebruiken de babyfoon nu al meer dan 3 maanden en ik ben nog steeds enthousiast.

  + geweldige ontvangst ook een verdieping hoger
  + ook goede foto’s in de donkere kamer
  + mooie grote display
  + Volume instelbaar en baby niet te negeren 🙂

  Ik zou de babyfoon keer op keer opnieuw kopen en het aan iedereen aanbevelen 🙂

 7. De kwaliteit van de camera kan beter zijn, maar is voldoende. Naast de standaardfuncties biedt het product een VOX-functie, die sterk wordt aanbevolen. Het wordt aanbevolen voor de ouders die niet willen dat de slaapkamer ‘s nachts verlicht wordt. De camera schakelt automatisch uit als de baby geen geluid maakt. Daarnaast is het geweldig dat de camera aan de muur kan worden bevestigd. We hopen dat het werkt voor de komende jaren. Gezien de prijs-kwaliteitverhouding zeer bevredigend.

 8. Dus het apparaat overtrof zelfs mijn verwachtingen, met het infraroodbeeld was ik aangenaam verrast, vanwege de beeldkwaliteit.
  Natuurlijk is het zwart en wit, maar je kunt alles heel goed zien, omdat we het nodig hebben voor de moeder van mijn vrouw,
  Dit is een verpleeghuis en moet ook ‘s nachts worden gecontroleerd. We kochten een andere camera voor een andere kamer,
  Ik hoef er niets over te zeggen, want deze camera is identiek aan de camera in de basisset en natuurlijk net zo goed.
  Ik heb ook de andere opties getest en was zeer tevreden. De installatie was een eitje.
  Dus ik kan de babyfoon in ieder geval aanbevelen.

 9. We waren op zoek naar een camera babyphone met een groot bereik – het was het hele huis (250 vierkante meter, oud gebouw) en in de tuin – dit was het enige dat aan onze verwachtingen voldeed. Eerder hadden we 2 jaar een conventionele babyfoon, maar toen onze zoon een groot bed kreeg en dus vrij kon bewegen, voelden we ons er niet prettig bij – vergeleken met de “normale” babyfoon slechts 50 meter verder, is deze babyfoon veel luider en is dus niet te horen, zelfs niet in diepe slaap, er is ook een “snooze-functie” die zelfs de kleinste ruis treft, zodat je nog steeds niets hoort. De kwaliteit van de foto’s is volledig voldoende!

Laat een reactie achter