Klarstein Bellevin – Wijnkoelkast – 16 flessen

Voor degenen met een passie voor wijn of voor degenen die gewoon genieten van een perfect gekoeld glas of twee, is een wijnkoeler een geweldige aanvulling op een huis. Een wijnkoeler biedt niet alleen een uitstekende opslag voor uw verzameling, maar hij houdt ook uw wijn op de ideale temperatuur en klaar om op te drinken wanneer u maar wilt. De Klarstein Bellevin wijnkoeler combineert een elegante esthetiek met superieure functionaliteit en is daarmee een geweldige optie. Maar laten we eens nader bekijken hoe het werkt.

Dubbele temperatuurzones

Het meest cruciale aspect van een goed presterende wijnkoeler is de mogelijkheid om de gekoelde flessen precies op de juiste temperatuur te houden, maar wat doe je als je wijnen hebt die anders gekoeld moeten worden? Dan heb je een dual zone-model nodig voor beide soorten wijn.

De Klarstein Bellevin biedt de gebruiker twee gescheiden temperatuur gestuurde zones. De bovenste zone van de koeler kan worden geprogrammeerd om wijn op te slaan. Door twee onafhankelijke koelzones te hebben, kunt u de juiste omgeving bieden voor verschillende wijncollecties. Een van de beste eigenschappen van dit model is dat zelfs op extreem hete en vochtige geografische locaties de gewenste temperatuur gemakkelijk kan worden bereikt en gehandhaafd.

Klarstein Bellevin - Wijnkoelkast - 16 flessen

449,99
Laatste update was op: 6 februari, 2021 11:02 am

Geschikt voor 16 flessen | B

Goede capaciteit voor zijn grootte

Met 1,6 kubieke voet opslagruimte kan deze koelbox 16 flessen wijn van standaardformaat tegelijk bewaren, met acht in elk van de bovenste en onderste zones. Zes verwijderbare metalen planken zorgen voor een gemakkelijke reiniging van de unit en, als ze worden verwijderd, kunnen flessen rechtop worden gezet. Ondanks zijn opbergruimte is de Klarstein Bellevin geen al te grote of lompe wijnkoeler. Met een afmeting van iets meer dan 35,5 inch hoog en 10 inch breed, past dit compacte apparaat gemakkelijk in kleine ruimtes en heeft het ongeveer tegenhoogte.

Door de slanke pasvorm van de koelbox behoudt u waardevolle ruimte in uw keuken of bar. Maar het superslanke ontwerp heeft zijn keerzijde. Met een uitstekende kurk in uw flessen, kan de deur mogelijk niet altijd goed sluiten als de koelbox op volle capaciteit is. Het verwijderen van een deel van de fles en het neerleggen van geopende flessen lost dit op, maar het kan hinderlijk zijn, afhankelijk van de grootte van de flessen die u erin wilt bewaren.

Eenvoudig te installeren en te gebruiken

De Klarstein Bellevin wijnkoeler wordt aangestuurd via een extern LCD-touchscreen en is buitengewoon gebruiksvriendelijk. Met een enkele aanraking kan de temperatuur worden aangepast en kan de interne LED-verlichting van de bovenste zone worden in- of uitgeschakeld, waardoor het controleren van uw kostbare collectie veel eenvoudiger wordt. Het heeft ook een snelle en eenvoudige installatie. Deze unit vereist geen speciale installatieprocedures of technische knowhow. Het kan direct uit de doos worden gebruikt. De koeler aansluiten en de gewenste temperatuur instellen is voldoende om de Klarstein Bellevin aan de slag te krijgen.

Slank, modern ontwerp

Stijlvol ontworpen, de bovenste zone van deze wijnkoelkast is voorzien van helder glas in de deur. Hierdoor kan de gebruiker gemakkelijk naar binnen kijken en de flessen onderzoeken zonder de deur te hoeven openen en de temperatuurstabiliteit in gevaar te brengen. De algehele look van de Klarstein Bellevin is strak zwart met een glanzende, glanzende afwerking die past bij de hedendaagse keukeninrichting en past bij de chique bar- en restaurant esthetiek. Het ontwerp zou perfect moeten passen bij uw bestaande thuisopstelling.

Stille werking

Wanneer u overweegt een wijnkoeler thuis te installeren, is een belangrijke factor om rekening mee te houden het geluidsniveau dat deze waarschijnlijk zal produceren. Terwijl sommige koelers bijna net zo zoemen en zoemen als gewone koelkasten, is de Klarstein Bellevin wijnkoelkast uitzonderlijk stil met een bedrijfsgeluid van 38 decibel. Deze unit is erg stil; het geluid is een bijna onmerkbaar laag gebrom.

Voor energiebewuste gebruikers hebben de Klarstein Bellevin boten een indrukwekkende energielabel. Ontworpen voor optimale efficiëntie, wat ook helpt om deze unit erg stil te maken, verbruikt deze wijnkoeler slechts 185 kilowatt per jaar, waardoor het een van de meest energiezuinige wijnkoelkasten op de markt is. Vanwege het koelapparaat van de Klarstein Bellevin wijnkoelkast heeft deze voldoende luchtstroom nodig voor warmteafvoer en is als zodanig niet geschikt voor installatie in nissen.

Klarstein Bellevin - Wijnkoelkast - 16 flessen

449,99
as of 6 februari, 2021 11:02 am

Features

Hoogte83 cm
Breedte25,2 cm
Diepte51,5 cm
Aantal flessen16 flessen
Netto inhoud45 liter
Fabrieksgarantie2 jaar
Geluidsniveau38 dB
Minimale omgevingstemperatuurNormaal (16 graden)
Maximale omgevingstemperatuurSubnormaal of Normaal (32°)
Weergave binnentemperatuurJa
TrillingsdempingN
EnergieklasseB
PlaatsingVrijstaand
KleurZwart
MerkKlarstein
Kan zelfstandig met internet verbindenNee
App vereist voor gehele functionaliteitNee
Aantal temperatuurzones2
Actief koolstoffilterNee
Gewicht15500 g
Materiaal plankenMetaal
Taal handleidingDuits , Engels
Type koeltechniekThermo-elektrisch
Verpakking breedte62 cm
Verpakking hoogte59 mm
Verpakking lengte126 mm

Geschikt voor 16 flessen | B

Geef uw mening..

Laat een reactie achter

Test de Beste - Flacko
Logo