Kies je perfecte elektrische scheerapparaat

Haaientanden, schelpen en vuursteenmessen waren enkele van de vroegste scheer hulpmiddelen van de man, maar gelukkig zijn de zaken sindsdien een stuk verbeterd! Het kiezen van het juiste elektrische scheerapparaat kan een zoektocht zijn, maar met onze slimme handleiding hoeft het kiezen van een perfect elektrisch scheerapparaat geen gok te zijn.

Met het beste elektrische scheerapparaat kun je overal tussen € 50 en € 300 uitgeven. Het is daarom belangrijk dat u 100% tevreden bent met uw keuze. Nat of droog, stroomnet of batterij, roterend of folie; de opties zijn onbegrensd, maar we hebben iets om aan te passen, het maakt niet uit wat uw voorkeur is wij helpen u om uw perfecte elektrische scheerapparaat te vinden.
Als u een idee heeft wat u zoekt, kunt u direct naar onze huidige lijst met best verkopende scheerapparaten springen om aan de slag te gaan. Zo niet, lees dan hier meer!

Persoonlijke voorkeur als het gaat om merken scheerapparaten

Mannen zijn gewoontedieren en we merken dat, meestal als iemand een goede ervaring heeft met een specifiek merk of stijl van scheermes, dit is vaak de beste plek is om te beginnen met zoeken. Als u bijvoorbeeld tevreden bent met de scheerbeurt die u kreeg van een nat rotatiescheerapparaat zoals de Philips AquaTouch, is het vervangen van een op folie gebaseerd scheerapparaat zoals de Braun Series 7 niet altijd de beste optie. Dit wil niet zeggen dat het nooit de moeite waard is om de stijl van het scheerapparaat te veranderen, moderne scheerapparaten bieden uitstekende resultaten voor de meeste mensen, als je jezelf de tijd geeft om het scheerapparaat aan te passen en te ontdekken.

Merken elektrische scheerapparaten

De toonaangevende elektrische scheerapparaten in Nederland zijn Braun en Philips. Panasonic en Remington zijn ook erg populaire fabrikanten die veel positieve recensies van onze klanten ontvangen. We zijn er trots op dat we een volledig uitgebreid aanbod kunnen aanbieden voor al deze merken, inclusief hun topmodel scheerapparaten tegen uitzonderlijke prijzen.

Folie of roterend scheerapparaat

Moderne elektrische scheerapparaten zijn er in twee stijlen – folie en roterend – maar ze werken allebei op dezelfde fundamentele manier. Een foliescheerapparaat is gemaakt van een dunne gebogen metaalfolie die een reeks snijbladen bedekt. Foliescheerapparaten kunnen het beste worden gebruikt als ze in een rechte, lange heen-en-weergaande beweging over het gezicht en de nek bewegen. De folie blijft stil terwijl het snijblok van links naar rechts beweegt en snijdt het haar als het de gaten in de folie binnendringt. Folie-scheerapparaten worden over het algemeen geprefereerd door mannen met een gevoelige en gevoelige huid die vatbaar zijn voor scheermes brand omdat ze minder ruw zijn voor de huid. Braun en Panasonic zijn de belangrijkste fabrikanten voor foliescheerapparaten.

Roterende scheerapparaten hebben meestal drie ronde koppen met roterende ronde messen die zich aanpassen aan de vorm van uw gezicht. De snijders draaien onder de hoofden en snijden het haar af terwijl een beschermer de huid tegen het mes beschermt. Roterende scheerapparaten zijn over het algemeen geschikt voor mensen met normale tot taaie huidtypes met een gemiddelde tot grove baarddichtheid. Als het gaat om roterende scheerapparaten, zijn Philips en Remington de merken waarnaar moet worden gezocht.

Elektrisch scheerapparaat prijspunten

Iedereen heeft zijn eigen maximale budget en het model scheerapparaat dat u kiest, heeft waarschijnlijk veel te maken met hoeveel u bereid bent te besteden. Prijszen op elektrische scheerapparaten variëren enorm en we hebben er alles aan gedaan om ervoor te zorgen dat ons aanbod uitstekende aankopen omvat voor alle prijsniveaus. Prijs is niet altijd de beste indicator voor de algehele scheerprestaties, dus we raden u aan onze gebruikersrecensies te lezen en een product te kiezen met hoge beoordelingen en goede feedback van klanten. Houd er rekening mee dat niet alle scheerapparaten voor iedereen zijn en dat het vaak om persoonlijke voorkeuren gaat, dus neem de tijd om een ​​aantal recensies te lezen, niet alleen de nieuwste.

Krachtbron

Netspanning, batterij of oplaadbaar; welke stroombron een scheerapparaat gebruikt, is een belangrijke factor bij het kiezen van het juiste scheerapparaat voor u. De meeste elektrische scheerapparaten zijn nu oplaadbaar, dus ze zijn ideaal voor gebruik onderweg, maar ook thuis. Sommige kunnen zowel draadloos als van het lichtnet worden gebruikt, waardoor u een extra optie krijgt als de batterij bijna leeg is. We raden u ten sterkste af om batterij scheerapparaten te gebruiken voor dagelijks gebruik – ze zijn alleen echt ontworpen om zo nu en dan te worden gebruikt en u zult uiteindelijk een klein fortuin aan batterijen spenderen. Een oplaadbaar scheerapparaat zal veel beter werken en op lange termijn kosten effectiever zijn.

Elektrisch scheerapparaat, nat of droog

Een goed elektrisch scheerapparaat is uiterst veelzijdig, maar een van de grootste voordelen is het vermogen om te scheren, wat betekent dat je vrijwel overal en altijd kunt scheren. Last minute vergadering? Geen probleem. Met een droog elektrisch scheerapparaat kun je je scheren aan je bureau in slechts een paar minuten en met vrijwel geen rommel. Veel moderne scheerapparaten bieden nu ook de mogelijkheid om zowel nat als droog te worden gebruikt. Dus als u het gemak van scheren in de douche en op kantoor wilt, dan is een nat en droog scheerapparaat voor u.

Huidtypes voor heren

Als u een bijzonder gevoelige huid heeft en gevoelig bent voor scheermesbrand, zal dit een belangrijke overweging zijn bij het kiezen van een scheerapparaat, aangezien foliescheerapparaten algemeen worden erkend als minder schurend voor de huid in vergelijking met roterende scheerapparaten. Dat gezegd hebbende, kan het gebruik van de juiste scheertechniek en het effectieve gebruik van pre-shave producten helpen om u een comfortabel scheerresultaat te geven, terwijl u uw keuzes zo breed mogelijk houdt.

Verschillende scheerapparaten, dezelfde prestaties

Houd er rekening mee dat wanneer u naar een reeks scheerapparaten van een bepaalde fabrikant kijkt, u vaak dezelfde scheerkwaliteit krijgt. Modellen binnen hetzelfde bereik delen vaak gemeenschappelijke onderdelen, zoals het snijsysteem. Hoewel er bijvoorbeeld een reeks Braun Series 3-scheerapparaten op verschillende prijs niveaus is, kan het zijn dat ze allemaal een vergelijkbare scheerbeurt geven. De prijsverschillen komen in termen van extra functies en algehele afwerking, terwijl dezelfde snijkop wordt gedeeld door de modellen binnen het bereik. De meer elementaire scheerapparaten binnen het bereik hebben geen laadweergaven of hebben mogelijk kortere looptijden of oplaadbare, langere laadtijden. Het is daarom de moeite waard eerst een merk en assortiment te kiezen en vervolgens een model te kiezen dat past bij uw budget.

Waar het echt om gaat is persoonlijke voorkeur en individuele keuze. Zoals met alles in het leven, is de beste manier om te zorgen voor een dichtbij en comfortabel scheerresultaat en een scheermes waar je jarenlang van kunt genieten, door kwaliteitsproducten te kiezen, correct te gebruiken en voor ze te zorgen – het is geen rocket science.

De volgende scheerapparaten vertegenwoordigen de meest verkochte modellen;
Geef uw mening..

Laat een reactie achter