Karcher K7 Premium Full Control Plus Home

De Kärcher K7 Premium Full Control Plus hogedrukreiniger helpt je je schoonmaak klus eenvoudig te klaren. Het apparaat is voorzien van alle snufjes die je maar kunt bedenken: een waterfilter, een lcd-scherm voor de regelbare waterdruk, een haspel, wieltjes en het Plug ‘n’ Clean-systeem voor het eenvoudig toevoegen van reinigingsmiddelen. Je stelt de Karcher K7 Premium Full Control Plus Home  hogedrukreiniger dankzij de Full Control-optie gemakkelijk in via pictogrammen op de spuitlans. En alsof dat nog niet genoeg is, krijg je er ook nog eens een vuilfrees bij voor net dat beetje extra kracht en een terrasreiniger voor het spatvrij reinigen van grote oppervlakken. Deze hogedrukreiniger van 3.000 watt heeft een werkdruk van 180 bar en is daardoor geschikt voor regelmatig gebruik op hardnekkig vuil.

 

 • Plus/Min
 • Specificaties
 • Video
 • Meer

GOED:
 • Ook geschikt voor de minder kleine klussen
 • Standaard meegeleverde terrasreiniger
 • Dankzij de haspel rol je de slang altijd netjes op

MINDER:
 • Er wordt geen was borstel meegeleverd

Productspecificaties Technische specificaties

Vermogen 3000 Watt Lengte hogedrukslang 10 meter Reinigingscapaciteit 60 m² Doorvoercapaciteit 600 liter per uur Geïntegreerde slanghaspel Ja

Overige kenmerken

Wat zit er in de doos – Spuitpistool Full Control Power Plus 180 Q met LCD display en +/- toetsen -10 meter HD slang op slang haspel – 3 in 1 Multi-Jet met application guidance Meegeleverde accessoires Geen meegeleverde accessoires Toepassing hogedrukreiniger Auto|Caravan|Fiets|Metselwerk|Motorfiets|Riool|Schutting|Terras|Tuingereedschap|Tuinmeubelen|Zwembad

Productinformatie

EAN 4054278136776

Meer controle dan ooit met de K 7 Premium Full Control Plus Home hogedrukreiniger. Dankzij het innovatieve hogedrukpistool met +/- knoppen voor de regeling van druk en reinigingsmiddel, en een LCD scherm kunt u de juiste druk voor elk oppervlak instellen en controleren. En met de 3-in-1 Multi Jet spuitlans hoeft u niet van spuitlans te wisselen om over te schakelen van hoge druk naar reinigingsmiddelmodus. Het hogedrukpistool met bevestigde spuitlans kan bij korte pauzes tijdens het reinigen in het apparaat worden gezet en is altijd binnen handbereik. De in hoogte verstelbare telescopische handgreep voor eenvoudig vervoer en ruimtebesparend opbergen, het goed bereikbare Plug ‘n’ Clean-systeem waarmee u in een handbeweging van reinigingsmiddel kunt wisselen, het praktische slang oprolsysteem en de stevige basis die ook als tweede draaggreep kan worden gebruikt, maken het reinigen eenvoudig en aangenaam.

14 Opmerkingen
 1. De Kärcher hogedrukreiniger K7 Premium Full Controll Plus Home incl. Oppervlaktereiniger De T450 is de koning van de hogedrukreinigerserie voor privégebruik. Ter vergelijking: ik had eerder de K5 Premium, die nauwelijks verschilt in de uitvoering, maar in de praktijk absoluut duidelijk laat zien dat hij hier opnieuw mee begint.

  Naast het apparaat zelf, bevat de massieve kartonnen doos natuurlijk ook het nieuwe Full Control Plus-pistool, dat via 2 knoppen kan worden aangepast om de druk en het reinigingsmiddel te regelen. Zoals de naam al aangeeft, is de nieuwe 3-in-1 meerstraalslans een lans die op de buis kan worden ingesteld en die de functie van de vuilmolen en de platte straal omvat. Er is ook een mondstuk voor het reinigingsmiddel, dat eenvoudig via Plug n Play op de robot wordt aangesloten. Hier is men natuurlijk gedwongen om een ​​wasmiddel van Kärcher te gebruiken, dat voor verschillende doeleinden beschikbaar is.

  De oppervlaktereiniger T-450 maakt het pakket compleet. Nogmaals, er zijn verschillende voordelen ten opzichte van het kleinere model T-350, omdat de taps toelopende vorm je veel beter in de hoeken krijgt. De tip bevat ook nozzles die gemakkelijk met de voet kunnen worden geactiveerd en kan ook worden teruggeschakeld bij het verlaten van de hoek.

  Met de slanghaspel wil ik de laatste speciale functie bespreken, want zonder een trommel weten velen waarschijnlijk het probleem dat je de slang altijd eerst moet losmaken van de swirl. Door de slimme drum is dit probleem volledig verleden tijd en zorgt het voor het volgende gebruik.

  Ik was al meer dan tevreden met de K5, maar ik moet absoluut zeggen dat de K7 beter presteert dan de K5 en dat werken met de K7 nog leuker is. Ik kan daarom dit hoogwaardige reinigingsapparaat van Kärcher aanbevelen en 5 sterren zonder aarzeling vergeven.

 2. De functionaliteit van het apparaat is erg goed. Het kan heel goed worden geregeld in de verschillende graden van hardheid en het resultaat is dienovereenkomstig. Ik heb u.a. verschillende teakhouten terrassen, teakhouten tuinmeubelen, klinkertrap en een natuurstenen oppervlak schoongemaakt. Ik zou het apparaat opnieuw kopen.
  Alleen de verzending was slecht. Het pakket kwam hier behoorlijk beschadigd aan en de bezorgdienst was erg onbeleefd en droeg de eenheid zelfs niet door de voordeur, maar parkeerde hem op straat. Dat is waarom ik niet opnieuw online zou bestellen.

 3. Ik heb me overgegeven aan een Kärcher K7 Premium Full Control Plus Home.

  Het apparaat arriveerde snel al snel goed bij me. Ik kan niet zeggen dat je samen iets moet bouwen. Het maakt een zeer robuuste indruk en de functionele test heeft me overtuigd. Heel goed, ik denk de lans. Aangezien er geen vervelende verandering meer is dan één beurt en je de juiste spray hebt. De slanghaspel is eenvoudig te bedienen. Ik heb het systeem nog niet met het reinigingsmiddel geprobeerd. Maar het lijkt goed doordacht. Ik probeer dat in de voorjaarsschoonmaak en meld het dan.

  Tot nu toe geef ik een volledige koopaanbeveling.

 4. Ik koos voor de Kärcher K7 als een vervanging voor mijn oude Kärcher. Hoewel enigszins zwiegespalten vanwege de hoge prijs, heb ik toch absoluut helemaal gelijk gekozen.
  De gebruikelijke kwaliteit snelle verzending, robuuste en lichtgewicht constructie. Gewoon een geweldig apparaat dat schoonmaken tot een waar genoegen maakt, omdat de kracht gewoon alles wegsnijdt dat je stoort

 5. De Kärcher K 7 Premium Full Control Plus-hogedrukreiniger voor thuis doet wat hij belooft.
  Nadat de bestelling volledig bij mij was aangekomen, heb ik het apparaat vandaag geprobeerd.
  Zomerbanden neer, winterbanden omhoog en maak nu de velgen schoon. Geen probleem voor de Kärcher.
  Mijn velgen glimmen als nooit tevoren. (Natuurlijk, met rim cleaner vooraf).
  Toen moest de oprijlaan het geloven. Ik heb op de stenen zo witte korstmossen dat ik niet wegkwam met een normale tuinslang en schrobben. Geen probleem met de Kärcher op het hoogste niveau (180 bar). , De aanpassing van de afzonderlijke stappen is kinderspel. U moet het apparaat echter eerst synchroniseren met het display. Dat is ook heel eenvoudig. U moet tegelijkertijd op + en – drukken tot het display knippert. Dat is het.
  De meegeleverde oppervlaktereiniger werkt best goed, maar het apparaat heeft de korstmossen niet aangevallen. Je moet preciezer zijn.

 6. Sterk apparaat, duidelijk merkbaar verschil voor mijn verouderde K4.x. Niet noodzakelijk stil. Betonplaten op het terras zien er nu als nieuw uit, de verwerkingssnelheid was ook acceptabel. Alleen met de watertoevoer moet je voorzichtig zijn, ik moest de waterdruk in het huis verhogen zodat de reiniger in de sterkste fase ook voldoende water krijgt – anders schakelt de pomp weer in en uit. Geen problemen met de afstandsbediening op het handvat, een mechanische aanpassing aan apparaat zelf zou ook voldoende zijn.

 7. Met zijn eigen huis heeft de mens ook een Kärcher nodig. 😉
  Na de nieuwe constructie eerst een K2, die deed wat hij moest doen. Natuurlijk heeft de K2 de reiniging zelf overgenomen, de meegeleverde frees moest relatief snel worden vervangen, de toen gekochte oppervlaktereiniger was gewoon vuilnis.
  Als toen dit jaar, de “grote schoonmaak” van de pleister op het hele eigendom (~ 200m ²) fatsoen, ik heb de kleine K2 maar eens ingeruild voor een groot model.

  Nu de grote broer. En ik ben opgewonden.
  De grote K7 maakt alles op de één of andere manier beter en gemakkelijker. De meegeleverde oppervlaktereiniger T 450 is zonder meer een voordeel ten opzichte van de kleinere modellen. Goede reinigingsprestaties zonder de omgeving te ontsteken, inclusief zichzelf geweldig.
  Meer druk? Ik heb bijna uitsluitend op maximale druk gewerkt vanwege de uitgevoerde reiniging. Het gips ziet er bijna als nieuw uit. Een ander voordeel is de 3-in-1 Multi Jet-straalpijp met sproeier met platte straal, rotor en reinigingsmiddel. Wasmiddel gebruikt, voorspuiten Spuiten bij reinigen Frezen, opnieuw spuiten, etc. alles mogelijk zonder het gereedschap te veranderen. Hopelijk is het onderdeel ook geldig, omdat de schoonmaakrouter op K2 al na 2 korte missies schroot was en vervangen moest worden.
  Maakt dat de K7 zelfs een goedkopere K5 net zo goed? Merk je het verschil op? Ik weet het niet, ik wilde geen “risico” nemen en heb er nog geen spijt van gehad

 8. Antwoord
  Loïc van Geerenstein 26 juni, 2018 op 10:02 pm

  De prijs is relatief hoog, maar je krijgt een apparaat van zeer hoge kwaliteit. De kracht van het hogedrukmondstuk is zeer voorzichtig in gebruik. Voor de huiseigenaar een zeer nuttig onderdeel.

 9. Wederom ging er een no-name hogedrukreiniger stuk en besloten we om een hoogwaardige hogedrukreiniger van Kärcher te kopen. Na wat zoeken vonden we het hier. Hier was de hogedrukreiniger meer dan 40 euro goedkoper dan in de ijzerhandel.
  Mijn vriend probeerde de hogedrukreiniger direct en maakte onze bestratingsplaten achter het huis schoon. Het resultaat was zeer indrukwekkend. Ik was helemaal vergeten dat de platen een patroon hebben, dat nu weer aan het licht kwam …
  Mijn vriend is zeer tevreden over het apparaat en heeft ook onze oprit direct gereinigd.

 10. Had een beetje geaarzeld, omdat de prijs niet laag is.
  Bovenal wilde ik de hogedrukreiniger reinigen tot een camper, die – zoals onder bomen staat – herhaaldelijk groene en bruine bedekkingen heeft.
  Eerst geassembleerd op het terras, direct getest op de zandstenen platen en absoluut verrast hoe snel dat gaat met de rotatie straal. Voor het terras van 40 m² had ik een paar dagen nodig met een kleine hogedrukreiniger, met de Kärcher was dat één ding van een 3/4 uur.
  Dan onmiddellijk stacaravan schoongemaakt, die goed gaat dankzij de lange lans met ladder op het dak. … dan een boot met een aanhanger … alles onberispelijk.
  Met de reinigingsfles had ik eerst mijn problemen, zoals in de handleiding het deksel wordt losgeschroefd en dan omgekeerd. U moet het deksel niet losschroeven, maar de grijze dop eraf trekken, dan kunt u hem aansluiten. 🙂
  Daarnaast had ik een universele reiniger gekocht, maar ik heb geen verbetering in de schoonmaak gevonden.
  Al met al een super hogedrukreiniger, die hopelijk lang zal meegaan.

 11. De kracht en flexibiliteit van het apparaat is fenomenaal. De Connectiviteit is echter zeer kwetsbaar. Ik had ook het probleem dat de drukregeling niet naar wens kon worden ingesteld. Maar de service was zoals gebruikelijk uitstekend. Bedankt daarvoor. Mocht alles nu permanent werken, dan is de K7 een geweldig apparaat dat goed werkt.

 12. De hogedrukreiniger K7 van Kärcher heeft al een hogere prijsklasse, maar het loont de moeite om de K7 aan te schaffen en maakt de verzorging een stuk eenvoudiger.

  Eerder had ik een 20-jarige Kärcher, die nu een beetje ouder was na deze lange tijd. Daarom had ik besloten om deze nieuwe Kärcher te kopen. En die beslissing was precies goed. Het eerste dat opvalt is dat de K7 veel stiller is dan mijn oude Kärcher (gelukkig, want de oude Kärcher was behoorlijk luid). Bovendien loopt de K7 niet altijd door, maar springt alleen wanneer de trekker op het hogedrukpistool wordt ingedrukt.

  is een enorm voordeel van de K7 dat de werkhoogte met het oppervlak reiniger of de jet is zeer aangenaam voor mij 1.93 cm mensen, omdat de adapter niet kan worden gemonteerd door het reinigingsmiddel tussen het pistool en de jet. Het gevolg is dat je niet in een constante buighouding werkt en dat de mens rechtop kan staan ​​(mijn rug is tevreden)!

  De oppervlaktereiniger is net over de straatstenen gesmeten en maakt ze heel snel schoon (bijna als stofzuigen).
  Bij het gebruik van de oppervlaktereiniger valt er namelijk helemaal geen vuil op en lijkt u niet op een varkentje!

  Uit de bijgevoegde gebruiksaanwijzing is voor mij de weg niet helemaal duidelijk geworden dat moet worden gekoppeld aan de eerste start-up, de hogedrukpistool met een hogedrukreiniger! Anders kan de sterkte van de jet en het reinigingsmiddel niet worden geregeld.

  Daarom is hier de procedure voor de koppeling:
  1. Voorzie de K7 van stroom (draai de AAN / UIT-schakelaar van K7 niet AAN).
  2. Nu heb je 60 seconden om de koppeling te doen.
  3. Druk tegelijkertijd op de + en – knoppen gedurende 5 seconden op het hogedrukpistool!
  4. De symbolen op het LCD-display verschijnen.
  5. Klaar

 13. Ik had al een Kärcher van dezelfde krachtklasse die helaas brak. Ik heb het apparaat voor reparatie verzonden. Werd vervolgens teruggestuurd als een totaal economisch verlies. Ik vocht toen lang met mij vanwege een bestelling voor een nieuwe Kärcher omdat ik een reparatiefaciliteit voor zo’n duur apparaat had verwacht. Natuurlijk is het nieuwe apparaat veel beter en uiteindelijk ben ik erg tevreden met de aankoop.

 14. Eerst dacht ik bij mezelf, wat heb ik daar weer gekocht? Het apparaat schakelde na ongeveer 30 minuten over naar de koelmodus. Een korte oproep aan de Kärcher-servicelijn – oorzaak was de kabelhaspel. Het kan alleen een verlengkabel zijn met een maximale lengte van 15 meter, anders raakt het apparaat oververhit. Voltooid. Nu is de Kärcher bijna constant in gebruik en het resultaat is indrukwekkend.
  Positief Ik ben verrast door de borstel van het oppervlaktereiniger. Met het juiste reinigingsmiddel is er veel vuil weg.

  Absolute topper is de vuilmolen met 180 bar, je krijgt bijna alles weg.

  Ik ben absoluut tevreden en ik raad het aan!

Laat een reactie achter

Test de Beste - Flacko
Logo
Shopping cart