HUAWEI HONOR Watch Magic Smart Watch

Honor Watch Magic review:

De Honor Watch Magic en Watch Dream bieden dezelfde smartwatch-lite-ervaring als Huawei’s Watch GT in een kleinere afmeting, maar de batterij is minder.

Het is onmogelijk om te vermijden om de Honor Watch te vergelijken met de Huawei Watch GT, maar het is geen vergelijking die veel gunsten heeft. Tenzij je vooral houdt van een van de nieuwe kleuren of het kleinere formaat, zal het moeilijk zijn om niet iets meer uit te geven voor het verdubbelen van de batterij.

Het is een bijzonder lastige verkoop wanneer beide apparaten ernstige beperkingen kennen dankzij de keuze om Lite OS uit te voeren. Toch zal het aantrekkelijk zijn voor mensen die op zoek zijn naar een aantrekkelijke fitnesstracker met standaard smartwatch functies die een week of langer meegaan.

Honor Watch Magic beoordeling

Honor gebruikte de officiële Europese lancering van de View 20-telefoon om nog een nieuw product te onthullen dat naar Europa komt: de Honor Watch Magic.

Voordat je te opgewonden raakt, is het de moeite waard om op te merken dat dit erg lijkt op de Huawei Watch GT. Erg veel. Zoiets zou bijna een doos vol Huawei Watch GT’s kunnen zijn met het logo dat was weggestopt en net van een vrachtwagen viel. Maar goed, de GT was een behoorlijk goede smartwatch, dus de Honor-versie moet ook behoorlijk zijn – en voor een iets lagere prijs. We wachten nog steeds op de beoordeling van onze eigen Honor Watch, maar dit zijn onze eerste indrukken van de View 20 lancering.

Kleiner

Zoals we al hebben gezegd, is de Honor Watch Magic min of meer hetzelfde apparaat als de Huawei Watch GT, die eind 2018 uitkwam. Het is echter niet precies hetzelfde en er zijn twee opvallende verschillen.

De eerste en meest voor de hand liggende is dat het een beetje kleiner is. Het AMOLED-display is slechts 1,2 inch breed, terwijl het horloge van Huawei een 1,33 inch scherm gebruikt. Dat betekent dat het hele lichaam op zijn beurt kleiner is, en zelfs nog dunner, hoewel slechts met 0,8 mm, dus we weten niet zeker of u het zult merken.

Dat is beslist een welkome afwisseling – de Watch GT is ontegenzeggelijk dik, terwijl de Magic iets meer in verhouding moet staan tot de meeste polsen.

De verkleining van de afmetingen levert echter het enige grote compromis op: de levensduur van de batterij. De Honor Watch bevat een 178mAh-batterij, die volgens het bedrijf zeven dagen van normaal gebruik moet bieden. Dat is niet slecht, maar het is minder dan de helft van de 420 mAh-batterij in Huawei’s apparaat – die op zijn beurt ongeveer twee weken batterij biedt.

Om eerlijk te zijn, een week is nog steeds vrij goed in de omgang en zal waarschijnlijk hemels klinken voor Apple Watch gebruikers die elke dag oplaadden, maar met het Huawei-horloge slechts rond de 20 euro meer, is het moeilijk om die verdubbelde batterijcapaciteit niet als een zeer gemakkelijke reden om een beetje extra uit te geven.

Conclusie

Het is onmogelijk om te vermijden om de Honor Watch te vergelijken met de Huawei Watch GT, maar het is geen vergelijking die veel gunsten heeft. Tenzij je vooral houdt van een van de nieuwe kleuren of het kleinere formaat, zal het moeilijk zijn om niet iets meer uit te geven voor het verdubbelen van de batterij.

Het is een bijzonder lastige verkoop wanneer beide apparaten ernstige beperkingen kennen dankzij de keuze om Lite OS uit te voeren. Als je een horloge wilt dat alles doet dat je telefoon maar kan om je pols, dan zijn er veel betere opties van andere fabrikanten.

Toch zal de Honor Watch Magic waarschijnlijk een beroep doen op een specifieke gebruiker: diegenen die op zoek zijn naar een aantrekkelijke fitnesstracker die enkele elementaire smartwatch-functies biedt en een week of langer meegaat.

Geef uw mening..

Laat een reactie achter