Focus Fitness Senator iPlus

Deze uitstekend geteste Senator iPlus loopband is een topmodel in de Focus Fitness collectie. Deze stevig gebouwde en semi professionele loopband is te gebruiken tot een gewicht van maar liefst 160 kilo. Ook is dit model loopband uitgerust met Bluetooth. Met behulp van een Bluetooth verbinding kun je met je tablet of smartphone contact maken met de loopband. De Senator iPlus loopband wordt inclusief de Focus Fitness iPlus module geleverd.

Loopband training

Dankzij het bijzonder brede loopoppervlak van 57 centimeter geeft deze Focus Fitness Senator iPlus loopband je een echte sportschool ervaring. Ook zorgen het eigen gewicht van 103 kilogram en de 8-voudige flexsuspension vering ervoor dat je heerlijk stabiel en dus blessurevrij kunt sporten en trainen!

Trainen met de EHealth app

Dit model loopband is standaard voorzien van de nieuwste software, zodat de Focus Fitness Senator iPlus verbonden kan worden met je smartphone of tablet. Dit zorgt ervoor dat je tablet of smartphone de display functies van de loopband overneemt. Je tablet is nu je trainingscomputer gemaakt en je kunt uit een de vele trainingsprogramma’s die de EHealth app je aanbiedt, kiezen. De app kan ook verbinding maken met Google maps, waardoor je zelf een route kan bepalen, kan lopen of rennen. Bijvoorbeeld de marathon van New York of langs de boulevard van Cannes, maar ook aan een rondje in je eigen woonplaats. Door middel van streetview zie je dan precies waar je rent.

Bekijk ook;

Beste Hometrainer voor thuisgebruik
De beste roeitrainer voor thuis
Beste loopband merken
Fietscomputer test
Spinningfiets kopen, deze zijn goed


1 Reactie
  1. Ik heb deze Focus Fitness Senator iPlus nu 2 maanden in huis en het is echt een super degelijk en goede loopband. Ik was eerst best wel sceptisch of ik wel zou kunnen rennen op een thuis loopband, maar in de praktijk heeft hij een perfecte demping en qua snelheid zit het ook wel snor. Ik stel vaak de app in om verschillende rondjes door bekende steden of langs kenmerkende landschappen te wandelen of te hardlopen en dat werkt echt super gaaf.
    Aanrader dus voor wie wat wil uitgeven aan een goede loopband.

Laat een reactie achter