De Focus Fitness Row 3 is de ideale roeimachine voor de fanatieke thuissporter. De roeitrainer beschikt over een prachtig design, magnetisch weerstand systeem en sterk frame. Het magnetisch weerstand systeem van de Focus Fitness Row 3 zorgt voor een nauwkeurige roeibeleving. Daarnaast train je vrijwel geruisloos en is de Focus Fitness Row 3 roeitrainer onderhoudsvrij. Met het eigen gewicht van 31 kilogram haal je een stabiele en degelijke roeitrainer in huis.
Het magneetsysteem wordt aangedreven door een v-snaar. Deze is sterker dan een ketting of touw en is aangesloten op het 12 kg zwaar vliegwiel van de Focus Fitness Row 3. Hoe zwaarder het vliegwiel des te intensiever je kunt trainen. Het 12 kg zware vliegwiel in combinatie met de 16 weerstandsniveaus maken het mogelijk dat je zowel als beginnend als meer ervaren sporter plezier beleeft aan de Focus Fitness Row 3.

 

  • Plus/Min
  • Specificaties
  • Video
  • Meer

GOED:
  • Stabiel
  • Goede display
  • Elektronische weerstand

MINDER:
  • Geschikt voor personen tot 190 cm

Productspecificaties Materiaal & afmetingen

Afmetingen 207 x 46 x 80 cm Lengte 207 cm Breedte 46 cm Hoogte 80 cm

Productinformatie

Afmetingen inclusief verpakking 127 x 34 x 73 cm (lxbxh) Gewicht 31 kg EAN 8718627090503

Productspecificaties

Maximaal belastbaar gewicht 120 kg Uitklapbaar Ja Aantal programma’s 12 Aantal trainingsniveaus 12 Borstband mogelijk Ja Weerstandsysteem Computergestuurde magneetrem Hartslagfunctie Ja Gewicht 31 kg In de doos 1 roeitrainer, handleiding

Model

Kleur zwart Lengte 207 cm

Overige informatie

In de doos 1 roeitrainer, handleiding

De Focus Fitness Row 3 wordt geheel elektronisch aangestuurd. Het grote voordeel hiervan is dat de weerstand automatisch aangepast wordt tijdens je training. Anders dan bij manuele roeitrainers hoef je de training niet te staken om van weerstand te wisselen.

 

Misschien ook interessant voor u;

Op zoek naar de beste hometrainer? Bekijk onze tests en aanbiedingen
De beste roeitrainer voor in huis, bekijk ze hier
De Waterrower roeimachine, lees onze review en aanbiedingen
Concept Model2 roeimachine kopen

Geef uw mening..

Laat een reactie achter