DJ Controller Beginner en Gevorderden

DJ controllers Kopen

DJ controllers zijn de interface tussen computer en software en vervangen meestal een DJ mixer en twee DJ draaitafels of CDJ / mediaspelers. De tijd dat je nog moest vertrouwen op analoge platenspelers, cd-spelers en mixers is allang voorbij. Door het diverse aanbod, hun mobiliteit, flexibiliteit en intuïtieve bediening komen zowel beginners, party, wedding, digitale DJ’s als professionele DJ’s aan bod. Alles-in-één controllers zijn bijzonder praktisch voor mobiele DJ’s vanwege hun kleine formaat en compactheid.

DJ Controller aanbiedingen

 

 

terug naar menu ↑

Koopadvies DJ controller

Ongeacht het doel, u moet van tevoren een paar punten overwegen bij het kopen van een DJ-controller: de lay-out, de gebruiksvriendelijkheid en de lange levensduur van het chassis en de bedieningselementen moeten doorslaggevende criteria zijn. Aangezien de meeste controllers in nauwe samenwerking met een computer werken, moet u eerst aan de systeemvereisten voldoen, d.w.z. uw eigen computer moet de nodige prestaties leveren voor soepele prestaties, zodat de controller zijn werk kan doen. Hierbij speelt ook een belangrijke rol welk programma in het pakket zit en of het b.v. kan worden bijgewerkt. Daarnaast is het zinvol om vooraf te informeren naar welke voorkeurssoftware de controller geschikt is, b.v. Serato DJ, rekordbox dj van Pioneer, Traktor Kontrol,  Native Instruments Traktor Pro,Numark Party Mix, Numark Mixtrack, Virtual DJ of Algoriddim’s djay. In de DJ-opstelling is er zelfs een MIDI controller commandocentrum voor professionals omdat ze vertrouwen op creatieve interactie met de software.

terug naar menu ↑

Van pocket DJ-controllers tot alles-in-één systemen

In de DJ controller sectie vind je het meest uitgebreide assortiment DJ apparatuur. Het maakt niet uit hoeveel ervaring of intentie je meebrengt, er zijn apparaten voor elke DJ en de software inbegrepen. Zelfs voor beginners bieden verschillende gerenommeerde fabrikanten zoals Pioneer DJ, Native Instruments, Numark en Reloop betaalbare controllers voor eenvoudig te maken DJ-sets. Sommige DJ-MIDI-controllers worden zelfs geleverd met de juiste software en werken plug-and-play voor directe start. Een MIDI-controller heeft niet per se inputs nodig, maar als je voor een publiek speelt, moet je in ieder geval belang hechten aan aansluitingen voor een microfoon en een noodsysteem (lijn met een directe route naar de master) zoals een smartphone of cd-speler.

De reeks controllers, van het instapmodel tot het professionele high-end model met een geïntegreerde 4-kanaals stand-alone DJ-mixer, touchscreen met hoge resolutie en alle bedieningselementen en performance-pads voor directe toegang op de bijbehorende DJ-software is voltooid. De ambitieuze DJ kan voor elk podium tot op professioneel niveau de juiste controller kiezen.

Geef uw mening..

Laat een reactie achter