Concept2 Model D PM5

€735,00

Beste deal op: amazon.deAmazon.de
Bekijk Aanbieding

De Concept2 Model D PM5 word door veel sporters als de standaard in roeitrainers gezien. Deze roeimachine is voorzien van een ergometer functie waarbij je heel specifiek op vermogen kunt trainen. Dankzij de lagere zithoogte voelt de roeipositie meer natuurlijk aan. Je traint met behulp van luchtweerstand. Deze weerstand past zich dus zelf aan naar de intensiteit van jouw training. Daarnaast kan je aan het geluid van de roeitrainer horen of je roeitechniek juist is. Op het display zie je jouw training statistieken, zoals je afstand, tijd, snelheid, wattage en je slagen per minuut. Heb je specifieke trainingsdoelen? Met één van de 10 vooraf geïnstalleerde programma’s train je bijvoorbeeld heel gericht op het verbeteren van je conditie of explosiviteit.

 

 • Plus/Min
 • Specificaties
 • Video
 • Meer

GOED:
 • Deze roeitrainer heeft een uitstekend kwaliteitsniveau
 • Dit model is geschikt voor personen tot 2,00 m lang
 • De roeimachine is inklapbaar en berg je gemakkelijk op

MINDER:
 • Geen hartslagband meegeleverd

Fabrikantcode Pn 2712 Artikelnummer680633 Merk Concept2 Garantie 2 jaar Garantietype Carry-in-garantie

Fysieke eigenschappen

Merk Concept2 Kleur Zwart Gewicht 26 kg Materiaal Kunststof, Metaal Diepte 244 cm Breedte 61 cm Hoogte 85 cm Inklapbaar Ja Waterpas instelbaar Nee Wielen Ja Stroomvoorziening Batterij

De betrouwbaarheid en roei eigenschappen van de Model D Indoor Rower heeft hem tot de best verkochte roeimachine ter wereld gemaakt. Wedstrijdroeiers beschouwen dit model als de standaard voor indoor-trainingen. De roeimachine biedt een zeer effectieve en doelgerichte cardio training die je conditie verbetert en je lichaam in vorm brengt. Voor een fractie van de kosten voor andere fitnessapparaten voor thuis of een jaarlijks abonnement op de sportschool kan je de luxe ervaren thuis te trainen wanneer je maar wilt… en krijg je ook nog een fantastische work-out.

Misschien ook interessant voor u;

De Kettler Coach E review en test
Roeitrainer kopen, dit zijn de beste
Wat is de beste hometrainer die u kunt kopen

6 Opmerkingen
 1. Ken het apparaat uit tijden van de sportschool en heb het nu voor thuis gekocht.
  De prijs is gerechtvaardigd vanwege de kwaliteit, vakmanschap en functionaliteit.
  Er is geen vergelijking met goedkopere apparaten voor de helft van de prijs.
  Als u op zoek bent naar een apparaat dat op lange termijn leuk moet zijn, hoeft u alleen maar dieper in uw zak te graven.
  Ik had ooit een goedkoop apparaat dat na een bepaald gebruik onaangenaam geluid veroorzaakte. Door het lawaai en de algemene slijtage verlies je het verlangen naar een regelmatige training en komt het ding meestal in de prullenbak of in de kast terecht … hier kan ik dat niet bevestigen omdat ik nog steeds roei na twee jaar in de sportschool.

 2. Het apparaat is tegelijkertijd delicaat en stabiel. Het is goed gemaakt en een fijne technische finesse:
  je zit erop, kunt meteen opschieten en het is onbeschrijfelijk “homogeen”.
  Wat ik bedoel met homogeen is dat het in de hele aard van de operatie lijkt te zijn ontworpen om een sportief optimum te bieden.
  Alles is aangenaam soepel. De zitschaal is zeer goed gevormd en schuift rollager vrijwel resistentvrij. De computer start ad hoc met het opnemen van prestaties. De metalen kettingtakel werkt geruisloos en zet het rotatiemechanisme in beweging via de weerstand-instelbare versnellingsbak, die blijft draaien, zelfs nadat de trein is geëindigd – net als in het water. Bijwerking: door de rotatie wordt de lucht door het beschermende scherm van de roterende trommel naar buiten gedrukt. Als roeier geniet ik van het verfrissende effect.

 3. Wat moet je schrijven over dit geweldige apparaat?
  Vakmanschap perfect, het systeem erachter bleek miljoenen keren te zijn en gerijpt. Ik kende de apparaten al uit de sportschool. Er zijn altijd vele malen geweest. Ondertussen heb ik deze Rower thuis en ben ik nog steeds enthousiast. Als je al roeit, dan is het goed!

 4. Nu heb ik wekenlang onderzoek gedaan. Oorspronkelijk wilde ik niet meer dan 500, – € investeren. Veel apparaten, zelfs duurder, konden me niet overtuigen. Toen testte ik de Concept2 in een sportschool. Nu is het aan mij en ik ben zo blij dat ik dit bedrag heb geïnvesteerd. Kwalitatief is het apparaat van de hoogste kwaliteit. De materialen zijn aluminium en hoogwaardige kunststoffen die niet alleen prettig aanvoelen, maar ook langdurig en vrijwel slijtagevrij zijn. De stoel is comfortabel en goed opgeborgen. De kettingslijtage-vrije banden zullen steeds opnieuw moeten worden vernieuwd, er zullen geen vervolgkosten zijn. Waarom vind je dit trainingsapparaat in topsportcentra zoals roeiverenigingen? Je zult daar geen ander vinden, waarom is dat? Ik denk omdat het bekend is dat dit waarschijnlijk het beste is. Voor mij, na zoveel andere apparaten, van € 100 tot € 1.800, die ik heb getest in winkels, ben ik nu zo blij. En het is zo leuk en zelfs verslavend. Volle 5 sterren in alle mogelijke categorieën. Makkelijk te kopen. Ik raad het met het beste geweten aan.

 5. In mijn overweging om een roeimachine voor thuis te kopen, heeft de prijs natuurlijk een rol gespeeld. Ik worstelde echt dagenlang tot ik uiteindelijk voor de Concept2 koos.
  Het apparaat is niet echt goedkoop met ronde de € 1.000.

  De constructie is echt gemakkelijk en snel. Zijn slechts 8 schroeven, omdat het apparaat grotendeels geassembleerd arriveert.

  Nu heb ik het roeitoestel bijna een maand en regelmatig in gebruik en moet ik zeggen dat de investering absoluut de moeite waard was.
  Niets piept en knarst. Alles is heel doordacht geconstrueerd – geen franje en toeters en bellen. Dat hoeft niet zo te zijn. Wie een absoluut topapparaat voor roeien wil, kan Concept2 niet missen.

 6. Ik gebruik het apparaat nu al een aantal weken en roei 2-3 keer per week.
  Al snel merkte ik in de spiegel dat mijn houding sterk heeft geprofiteerd – tot nu toe had ik iets om de typische kantoor bult lijden – en de borst / armen zijn strakker geworden.
  Maar genoeg over de “winst” die roeien is een geweldige sport voor het hele lichaam, iedereen weet dat het een beetje druk … en dat men doet op zo’n inkoopprijzen waarschijnlijk automatisch of moet worden verleend.

  Naar het apparaat zelf:
  Ja, het is luid – zeker. Het kan me niet echt schelen, want ik roei in de kelder en heb een tv met een hifisysteem ernaast. Als u niet van deze gelegenheid gebruik maakt en rekening moet houden met familie / kamergenoot, is een Waterrower wellicht de betere keuze. Respect. Natuurlijk wint de Waterrower ook optiek.
  Ik mocht dit op vakantie proberen gedurende 1 week in de fitnessruimte van het hotel. Ook erg leuk (vooral het watergeluid), maar voor de kelder wilde ik geen houten steiger (koud in de winter sinds onverwarmd). Daarnaast voel ik de treinketting van de Concept2 als een robuuste, de voetsteunen en het handvat zelf verwerkt een beetje beter.

  Let op: veeg de rail regelmatig schoon, smeer de ketting een beetje in met een bepaald interval, klaar! In theorie kan er niet veel breken.
  Laten we kijken hoe dat zich ontwikkelt, maar ik heb er vertrouwen in.

Laat een reactie achter