Beste Bitcoin Mining Machines

Wil je een bitcoin miner worden? Hoewel het voor niemand een gemakkelijke zaak is, kan het toch een zeer lucratieve onderneming zijn – en vooral – als u in crypto currencies gelooft.

Bitcoin mining heeft naast het gemeenschapswerk veel financiële voordelen. Het is echter een zeer competitief bedrijf, dus u moet een voorsprong hebben om succesvol te zijn in uw onderneming. Wat heeft het nodig om deze voorsprong te hebben? Dat zoeken we uit.

Hoe bitcoin mining-hardware kiezen?

Bitcoin mining begon in de beginperiode met het gebruik van CPU’s. Tegenwoordig kunt u echter gespecialiseerde bitcoin mining machines gebruiken – ASIC’s (Application Specific Integrated Circuits). ASIC’s zijn superkrachtige maar energiezuinige machines dan CPU’s voor het slaan van bitcoins.

En zoals bij elke onderneming, moet u bepalen of het winstgevend is voordat u investeert in bitcoin-mining apparatuur, toch? Welnu, er zijn vier essentiële factoren – de bitcoin-prijs, uw miner-hashrate, de Bitcoin-netwerk-hashrate en de elektriciteitsprijzen (in uw regio) – die de winstgevendheid van uw onderneming bepalen.

Laten we eens kijken naar deze factoren en hoe ze uw winst in detail beïnvloeden:

Bitcoin-prijs: aangezien de bitcoin-prijs totaal oncontroleerbaar is, kunt u proberen de waarde op lange termijn te analyseren voor het starten van een mijnbouwbedrijf. Het is natuurlijk een cruciale factor, dus denk na over prijsverwachtingen in de toekomst.
Miner-hashrate: het is de efficiëntie of snelheid van de mijnwerker om de Bitcoin-netwerkproblemen op te lossen. De mijnwerker lost de blokproblemen op – of complexe wiskundige berekeningen – om de volgende blokken in het netwerk te vinden. Een miner met een hoge hashrate heeft een grote kans om de problemen op te lossen, de blokken af ​​te sluiten en zo de blokbeloningen te verzamelen.
Netwerk-hashrate: het is de efficiëntie of snelheid van het netwerk om de problemen op te lossen, d.w.z. de som van alle hashrates van mijnwerkers die op het netwerk zijn aangesloten. Bitcoin-netwerk trekt in de loop van de tijd extra mijnwerkers aan; vandaar dat de moeilijkheidsgraad van de mijnbouw constant toeneemt, waardoor uw winst met de tijd afneemt.
Elektriciteitsprijzen: ASIC’s hebben een grote hoeveelheid elektriciteit nodig om de vereiste berekeningen uit te voeren. Het kan uw winstmarge verlagen als u in een land of regio woont waar de elektriciteitskosten hoog zijn. Natuurlijk gebruiken verschillende miners een andere hoeveelheid elektriciteit per apparaat.

Of het winstgevend is om bitcoins te minen kun je berekenen met deze online calcutator

EBIT E12 44TH/S

Ebit Miner E12 gebruikt de nieuwste onafhankelijk ontwikkelde 10nm-chip DW1233, de ideale hash-snelheid kan 44TH / S zijn en het stroomverbruik is 57W / T. Het heeft een laag vermogen, een hoog hash-voordeel en maakt gebruik van de onafhankelijke warmteafleider, met uitstekende warmteafvoer. Koellichaam met behulp van de nieuwste bindingstechnologie, schaalmateriaal is robuuster, om uw machine beter te beschermen en grote voordelen te bieden aan de wereldwijde miners.

Ideal hash rate 44TH/S(-5%~+5%)
Power consumption ratio on the wall for reference 57W/T(-5%~+10%)
Dimensions 215mm*196mm*310mm
Net Weight 10.5kg
Network connection Ethernet
Operating temperature 25℃
Working humidity 5%RH~95%RH (non condensing)

ASICminer 8 Nano 58Th/s

Specification:

Hash Rate: 58TH/s ±10%
Dimensions: 500mm x 500mm x 235mms
Power Efficiency: 0.044 J/GH±10%
Power Consumption: 2500W±10%
Weight: 27 kg/unit
Cooling: Original ASICminer water cooling noiseless system
Operating Temperature: 10°C to 45 °C
Network Connection: Ethernet
Default Frequency: 650M
Noise: 47db
Operating Humidity: 5%-95%RH
Mines all SHA-256 coins.

INNOSILICON A10 Pro ETH Miner

Innosilicon A10 Pro ETH-miner met 6G-geheugen is een verbeterde versie die is geoptimaliseerd voor ETH-mining en presteert met een energiezuinige hash-snelheid van 500MH / S bij 950W.

Hashrate: 500MH/s (±5%)
Power Consumption: 950W(±10%, on wall, with 93% efficiency PSU, 25℃ temperature)
Dimensions: (L)360mm*(W)136mm*(H)282mm
Net Weight: 8.6Kg
Internet connection: Ethernet
Ambient Temperature: 0°C to 40°C

M31S – 78T running @ 42W/T

Introductie van de nieuwe Whatsminer M31S- 78TH / s Bitcoin Miner
De gloednieuwe WhatsMiner M31S ASIC Miner produceert ~ 78 ste / s SHA-256 hashvermogen en verbruikt 3276W.
Het wordt geleverd met een ingebouwde 3500W – 220V voeding, waardoor de 9-pins kabels overbodig zijn en het gemakkelijker wordt om de stekker in het stopcontact te steken.
M31S is even groot als ons vlaggenschip Miner, de M20S
Het ingebouwde ventilatorsysteem produceert piekvermogen terwijl de computer koel blijft.
Bitcoin of Bitcoin Cash mining starten is eenvoudig en bijna iedereen kan het.
Het enige dat u hoeft te doen, is de stekker in het stopcontact steken en internetten, zoeken welk IP-adres de box is toegewezen en dat IP-adres vervolgens in een webbrowser plaatsen om in te loggen op de grafische interface.
U zult in minder dan 30 minuten Bitcoin of Bitcoin Cash minen en geld verdienen met de ultramoderne WhatsMiner M31S

 

 

Geef uw mening..

Laat een reactie achter

Test de Beste - Flacko
Logo
Shopping cart